Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Domaći muški modeli osvajaju tržište

BLEU HOMME 1.Hrvatski modeli Petar Puškarić, Kristijan Ćubela i Mario Safar odabrani su za modnu kampanju i ekskluzivno snimanje modnog edotorijala za brand “Bleu homme”  koji svoja vrata uskoro otvara u Zagrebu u Avenue Mallu 06.11.2015. a modnu fotografiju potpisao je poznati fotograf  Vedran Sokić.

“Bleu homme” na tržište dovodi ekskluzivno muške košulje i donji veš, a veliko zanimanje već dugo vlada među poznatim licima koji su najavili svoj dolazak na otvorenje ovog branda koji dovodi na tržište sve što je potrebno modernom muškarcu.

Domaći modeli nisu krili oduševljenje što su dobili priliku biti zaštitna lica jer zanimanje je bilo veliko među njima, a model Petar Puškarić kaže “sretan sam što sam odabran da mogu predstavljati jedan ovako super brand, a posebno kad znam da sam odabran među jako puno modela sa Balkana što mi samo daje dodatni polet u svijetu modelinga”.

Poznato je da je muški modeling manje zastupljen u Hrvatskoj, ali polako se i to mijenja stoga je upravo snimanje kampanje za liniju  ”Bleu homme” bila odlična prilika domaćim modelima da pokažu kako to rade naši dečki na čemu su i više nego uspjeli.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *