Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Modna priča – “Malèna”

Zadnjim danima lijepog vremena ulice Zagreba ponovno su postale mjesto nove modne priče. Nakon uspješnog lansiranja prvog djela projekta „Primadonna Girl“, na red je došao i drugi dio nazvan “Malèna”.


„Primadonna Girl“ pokupila je mnoge pohvale, te je izazvala i veliko zanimanje javnosti jer su građani mogli prići, promatrati snimanje, postavljati pitanja i najvažnije upoznati se s dizajnerima i raspitati se o komadima odjeće. Za potrebe prvog snimanja koristila se odjeća talentiranog dizajnera Dove FASHION.HR-a Aleksandra Žarevca, te poznatog dvojca BOUDOIR. Fotografije je potpisivao Jure Perišić.


Na drugom djelu projekta kojem je cilj modu sa piste donijeti direktno na ulice napravljen je veliki zaokret i horizonti su prošireni. Umjetnički direktor projekta, Nikola Grbin u projekt je uključio i ljude koji nisu u modnom svijetu, te samim time pružio im mogućnost da nose dizajnersku odjeću, ali i na jedan dan budu ispred profesionalne kamere.


Zahvaljujući tome kao prijatelj poznate blogerice Barbare Repe našao se mladi Kanađanin hrvatskog podrijetla Viktor Kalamar, a kao ulični lopov Vedran Šubić.


Za potrebe ovog snimanja korištena je odjeća iz najnovije kolekcije poznate dizajnerice Anamarije Brkić koja se krije iza brenda A’MARIE, a ova kolekcija službeno je predstavljena tjedan dana prije snimanja projekta “Malèna”.

 

Da bi dečki zasjali u punom sjaju pobrinuo se najpoznatiji muški dizajner Ivica Klarić, dok se za modne dodatke poput kožne torbe pobrinuo mladi dizajner Ivan Alduk koji ove godine slavi svojih 5 godina na modnoj sceni.

 

Sve torbe izrađene su od prave kože, a izrađuje ih ekskluzivno za poznatu tvornicu GALKO.

 


Foto: Karmen Pozanić
Make up: Tena Bašič
Frizura: Nina Dundur
Odjeća: A’MARIE, IVICA KLARIĆ, IVAN ALDUK
Modeli: Barbara Repe, Viktor Kalamar, Vedran Šubić
Umjetnički direktor: Nikola Grbin

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *