Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Neponovljivi glazbeni trio za spektakularnu koncertnu završnicu AntenaPluggeda!

GGC - AntenaPlugged 11.03._26 by Dario NjavroOdličnim live nastupom neponovljivog glazbenog tria sinoć je u prepunom Green Gold Clubu zavšena ovogodišnja sezona AntenaPluggeda. Dino Dvornik Tribute Band, Jura Stublić i Film te Neno Belan & Fiumensi, gotovo četverosatnim nastupom zadali su završni pečat seriji vrhunskih pop i rock koncerata. Sinoćnji nastup nisu propustila brojna poznata lica kao ni najveće zvijezde Antene Zagreb, Barbara Kolar, Tamara Loos, Saša Lozar, Zlata, Katarina i Lorena.

A ovogodišnja je glazbena priča AntenePlugged započela prije mjesec dana žestokim nastupom Psihomodo Popa i Pavela, nastavili su Vatra i nikada bolji kralj pop glazbe Tony Cetinski, a završilo je nastupom glazbenog tria za pamćenje.

Sinoćnji koncert nastupom je otvorio odlični Dino Dvornik Tribute band. Uz vodstvo Maria Huljeva podsjetili su nas zašto legendarni ‘kralj funka’ Dino Dvornik i dalje živi kroz svoje pjesme. Njima su se na stageu pridružili i neponovljivi Davor Gobac te Neno Belan izvodeći zajedno neke od najvećih Dinovih uspješnica. Nakon njih na pozornicu Green Gold Cluba izašao je karizmatični Jura Stublić praćen svojim Filmom, podsjetivši još jednom zašto njegove pjesme desetljećima žive u srcima obožavatelja.

Cijeli je koncert vrhunskim nastupom, kao šećer na kraju začinio, neponovljivi romantik i čovjek koji ljubavnim baladama doslovno ruši sve barijere Neno Belan & Fiumensi.

Kakva je atmosfera sinoć vladala u Green Gold Clubu najbolje da se uvjerite sami u fotogaleriji koju potpisuju Dario Njavro i Green Gold Club.

Zastor na završni čin ovogodišnjih koncerata iz serije AntenaPlugged je spušten a organizator, najslušanija zagrebačka radio postaja Antena Zagreb ovim putem zahvaljuje svima vama koji ste  sinoć došli na koncert. Na taj ste način naime podržali humanitarnu akciju za pomoć Gunji. U ime svakog od posjetitelja koji su bili koncertu, Antena Zagreb donirati će jedan paket pomoći stanovnicima Gunje, koji se i dalje bore s posljedicama katastrofalne poplave.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *