Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Legendarna “Jedinica” proslavila rođendan

12187694_1003695549695190_2709544359247492690_nJedna od rijetkih zagrebačkih urbanih oaza kad je zabava u pitanju, klub No.1 ili popularnije Jedinica proslavio je petanest godina vrhunskih partija u kojima su uživali mnogi Zagrepčani ali i gosti metropole.

Vesela house glazba i intimni ambijent legendarnog kluba rasplesali su mnoge stare, ali i nove posjetitelje kluba u večeri slavlja. Brojne osobe iz društvenog života Hrvatske pridružile su se slavljeniku pa su tako na plesnom podiju zaplesali dizajnerica talijanskog Trussardija Natalija Žarković, Borna Rajić, Zdenka Zrilic, Ana Petričić Gojanović i Mate Rončević, dizajneri Tomislav Bahorić i Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a te mnogi drugi.

Legendarna Jedinica, omiljeno mjesto za izlazak ljudi iz svijeta filma i kazališta, modnog i sportskog svijeta u slavljeničkim tjednima koji su pred nama nastavlja s vrhunskim provodima u osvježenom prostoru. Na proslavi petnaestog rođendana promoviram je i novi broj besplanog lifestyle mjesečnika Cro LIFE.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *