Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

CaP Departure predstavlja: Aleksandar Žarevac

IMG_4563 2Aleksandar Žarevac uskoro će predstaviti svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2015. po prvi puta na pisti Schwarzkopf  Cro A Porter-a. U međuvremenu, Žarevac je snimio kampanju za aktualnu jesensko/zimsku  kolekciju koja se trenutno nalazi u prodaji.

Žarevac  se prošle sezone odlučio napraviti pomak od svojih ženstvenih silueta i kreacija  te u potpunosti posvetiti  izradi muške kolekcije namijenjene , urbanom, neopterećenom, odvažnom, snažnom i modernom muškarcu koji voli kvalitetan dizajn i udobnost.

Pojednostavljen dizajn i  nosivost  okosnica  su njegove kolekcije,  no detalji  poput  cifova, dugih kragni  i ovratnika, te umetanje različitih materijala u jakne, košulje, kapute i  sakoe daju veliku dozu dizajnerskog  statementa  koji m se ističe muškost i ostavlja  moćan dojam.

Tvrde oštre linije kaputa i sakoa suprotstavljaju se mekim linijama kroz bogato ručno rađena pletiva.

Harmoničan kolorit prikladan za sezone jesen/zima u kombinaciji sa military uzorkom dodatno naglašavaju cjelokupni utilitarni osjećaj kolekcije.

Upravo su taj utilitarni osjećaj i harmoničan kolorit bila glavna inspiracija u snimanju kampanje.

Kao savršena kulisa za snimanje poslužio  je  prostor AKC Medika koji je svojim posebnim izgledom i uređenjem  pridonio  stvaranju  specifične atmosfere, netipične  za  hrvatske uvjete.

Kako bi sve proteklo savršeno,  Žarevac je opet udružio snage sa jednim od najboljih mladih fotografa, Jakovom Baričićem  koji  je kroz svoj objektiv  zabilježio ovu  zanimljivu  modnu  priču, a u ulozi  glavnih aktera  našla su se dva mlada lica ( Bruno Čular i Luka Šalvari ) koji  su se svojim atraktivnim  izgledom savršeno uklopili i zaokružili cijelu priču.

Za vrhunski  izgled modela u kampanji još jednom se pobrinula  Andrea Leko,  koja je bila zadužena za make up.

Ovosezonski, Schwarzkopf Cro a Porter održat će se od 1. – 4.10.2014. na čak dvije lokacije:

Schwarzkopf Cro A Porter AVANTGARDE _1.10.2014.@ Muzej automobila Ferdinand Budicki u sklopu kojeg će svoje kreacije predstaviti: XD XENIA DESIGN, VEDRANA MASTELA, ETNA MAAR, MARIO VIJAČKIĆ, MARIE RAZ, EVEN EaST, SPIRIT BY T.B.

 Schwarzkopf Cro A Porter DEPARTURE_2. – 4.10.2014 @ Zračna luka Zagreb u sklopu kojeg će svoje kolekcije predstaviti: NEBO, ANAMARIJA ASANOVIĆ/ MARIPOSA by Kristina Bradač, TATJANA PANTOŠ, ARILEO, LOKOMOTIVA, SONJA LAMUT, TWINS by Begović&Štimac, IVANMAN, MATIJA VUICA + POSEBNI GOSTI IZNENAĐENJA

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *