Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

7 negativnih promjena koje možemo doživjeti u vezi!

vezeLjubav je sila koja pokreće svijet i sposobna je u nama probuditi ono najbolje, ali isto tako, može izvući i ono najgore!

 Kada smo u vezi s nekim koga bezuvjetno volimo, trudimo se biti najbolja verzija sebe i ti prvotni osjećaji bude samo ono najbolje u nama. Osjećamo se potpuno sretno i ispunjeno!

Nažalost, ljubav nas ponekad može pretvoriti u osobu za kakva nikada nismo htjeli niti vjerovati da ćemo postati. Iako je to možda teško prihvatiti, ljubav je u stanju stati na put vašoj sreći i sputavati vas u osobnom rastu i razvoju. 

U nastavku vam donosimo 7 negativnih promjena koje možemo doživjeti u vezi: 

1. Ljubav vas može pretvoriti u ljubomornu osobu 

Zbog ljubavi možete postati osoba koja stalno provjerava mobitel partnera i društvene mreže kako bi možda pronašla nešto sumnjivo. Isto tako, možete postati osoba koja se svađa sa partnerom i radi drame svaki puta kada vaš partner ostane dulje na poslu.

2. Ljubav može otkriti vaše najgore strane 

Može otkriti vašu nesigurnost, vaše najdublje strahove, vaše najskrivenije boli, tajne i vaše najmračnije strane.

 3. Ljubav vas može pretvoriti u nepromišljenu i podlu osobu 

Ljubav može utjecati na način da vas pretvoriti u osobu kojoj nije problem povrijediti tuđe osjećaje. Ovo može dovesti do toga da zanemarite čak i one koji vas iskreno vole i brinu o vama. Također,  može vas dovesti do toga da se potpuno distancirate od svojih najmilijih.

4. Ljubav vas može pretvoriti u tešku karakternu osobu 

Može vas pretvoriti u osobu koja u potpunosti sama donosi važne odluke koje mogu utjecati na vaš život  u potpunosti ne vodeći brigu o ishodu. Isto tako, može utjecati na način da vas postane briga za tuđe osjećaje, a ti ljudi to ne zaslužuju!

5. Zbog ljubavi možete postati paranoični 

Može vas dovesti do toga da stvorite tisuće najgorih scenarija u svojoj glavi kada je vaš partner vani sa svojim prijateljima. Također, može vas dovesti u situaciju da mislite da vas vaš partner vara svaki put kada nije s vama.

6. Ljubav vas može natjerati da sumnjate u sebe

Može učiniti da postanete nesigurni i natjerati vas da konstantno preispitujete sebe, svoju snagu i svoje vrijednosti.

7. Ljubav vas može učiniti manipulativnom osobom 

Može vas pretvoriti u osobu kojoj nije problem poigravati se s drugima, osobu koja laže i koristi druge kako bi zadovoljila svoje potrebe ne mareći za tuđe.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *