Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kavalir ili papučar?

KavalirZašto kavalire nazivaju papučarima?

Fascinantno je kako svi zaključuju da ako je dečko predobar prema curi, ako je uvažava i sluša, ujedno je i papučar. Ne kažem da nema i takvih, dapače, ima onih koji nemaju svoje JA i rade sve što im cura kaže. No, samo pravi dečki znaju poštivati svoju curu, brinu se o njoj, i ma taj način pokazuju da su pravi kavaliri. Jedan dan u šetnji naišla sam na toliko očeva koji su vozili svoju djecu u kolicima, i to je zaista nešto posebno. Oni nisu papučari, jer su možda svojoj ženi priuštili slobodno popodne, već su pravi muškarci. Također, nekim muškarcima je smiješno uopće pomisliti da mijenjaju pelene i smiju se onima koji to rade. Njihove žene su se zaista s njima „usrećile.“ Mnogi ne shvaćaju da je to dijete zajedničko, i odgovornost prema njemu treba biti podjednaka.

Često puta ljudi misle da u vezi uvijek jedan odlučuje, jer oni možda nisu iskusili kompromis. No, sve se može riješiti dogovorom. Nadalje kada je dečko romantičan, i tretira svoju curu poput kraljice, smatra ga se presladunjavim. No, jedino on zna koliko se možda ta cura jednako trudi oko njega, i naravno da joj to želi vratiti. Ponekad dečki žele glumiti frajere, pa svoje cure vrijeđaju pred drugima, misleći da su tako popularniji u društvu. A, nemaju pojma koliko se varaju. Na kraju, nakon svih neuspjelih pokušaja s „takvim“ frajerima, ako nisu slijepe, cure će ipak uvidjeti da s njima nikada ne možeš biti u potpunosti sretan. Tražiti će nekoga tko će ih zaista poštivati, jer to i jeste ono najvažnije.

Stoga, ako već imate jednog takvog kavalira pored sebe, čuvajte ga. I nikada se nemojte obazirati na tuđa mišljenja, važno je samo da vas on čini sretnom. A, vi, drage moje, koje još čekate princa na bijelom konju, razmislite da ga ne tražite u društvu patuljaka, jer tamo ga nikada nećete naći.

Viktoria Šafranić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *