Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tajne vrućeg sexa

Jednostavno je baš poput disanja. Pokušajte neke od ovih pokreta još večeras kako bi povećali zadovoljstvo i užitak.

Pojačajte vrućinu

tajne_vruceg_sexaUdahnite. Izdahnite. To ustvari radite cijeli dan, a da uopće ne razmišljate o tome. No, jeste li znali da ako obratite pozornost na to kako dišete pod plahtama, to vam može donijeti veliku razliku između osrednjeg i senzacionalnog sexa? Dajemo vam neke od sexualno – inspiriranih tehnika disanja, kako biste se osjećali ugodnije i uzbuđenije.

Usporite

Usporite-tijekom-sexaVećina žena diše brzo i površno tijekom vođenja ljubavi, a zatim zadržavaju dah tijekom orgazma. „Sve se to događa automatski, bez da uopće razmišljate o tome,“ kaže Barbara Bartlik, psihijatrica i sex terapeutkinja u New Yorku. „Kako bi povećali intenzitet orgazma, promišljeno, polako i duboko udahnite i osjećat ćete se sve više i više uzbuđeniji. Usporavanjem svega, odgodit ćete svoj orgazam i ponovno  doživjeti ugodnu napetost. Možete to činiti iznova i iznova, dok konačno ne doživite orgazam.“

Osjetite uzbuđenje

Osjetite-uzbuđenjeŽelite li biti nabrijani prije predigre? Pokušajte ovu solo tehniku, kako biste poboljšali raspoloženje: Lezite na leđa s rukama na trbuhu, dok duboko dišete kroz svoje nosnice. (Trebali biste osjetiti kako vaše ruke dobivaju snagu, dok udišete zrak). Kada ste potpuno opušteni pokušajte zamisliti da sa svakim udisajem povlačite dah u svoje genitalije, budeći to područje i ulijevajući ga energijom. „Ova vrsta dubokog disanja će zapravo povećati protok krvi u genitalije te će intenzivirati vaše stanje uzbuđenja i zadovoljstva,“ kaže Dr. Bartlik.

Dišite zajedno

Dišite-zajednoUdisanje i izdisanje sa svojim partnerom je jednostavna, ali moćna tehnika za povećanje vašeg emocionalnog povezivanja- to čak može dovesti do istovremenog orgazma, kaže Sayaka Adachi, klinički seksolog i trenerica za orgazam u San Diegu.
Pokušajte istovremeno disati pet minuta prije, za vrijeme ili poslije sexa. Možda ćete se osjećati glupo na početku-  smijeh je u redu, ali nemojte prestati.

Dišite zajedno- tehnika

Evo kako to učiniti: Lezite u krevet, okrenuti jedno prema drugome i gledajte se u oči. Nakon što to učinite, postanite svjesni svog disanja. Zatim, primijetite njegovo disanje. Sada, pokušajte sinkronizirati vaše disanje tako da vas dvoje udišete i izdišete zajedno. Ovo će biti lakše ako počnete disati dublje nego što je normalno, tako da on može vidjeti, čuti i osjetiti vaše disanje. Neka on učini isto za vas. Kada počnete disati kao jedno, zamislite kako se topite jedno s drugim, ne znajući gdje jedno od vas dvoje završava, a drugo počinje. „Nakon što uskladite međusoban dah,“ kaže Adachi, „osjetit ćete međusobno uzbuđenje, koje stvara dublju fizičku i emocionalnu vezu.“

Sinkronizirajte disanje

Je li se ikada dogodilo da je vaš dečko već završio, dok vi još niste ni počeli? „Usklađeno disanje može pomoći usporiti sexualnu energiju vašeg partnera i ubrzati vašu, vraćajući vas u igru,“ kaže Adachi.
Sinkronizirajte disanje- tehnika
Za početak, sjednite omotani oko vašeg partnera i gledajte se u oči. Kada on izdahne, vi udahnite i obrnuto. Nastavite ovo barem do 10 udisaja, dok vam ne počne biti prirodno. Dalje, dok vi udišete, zamislite energiju vašeg partnera dok uvlači vas i vaš dah. (Bez brige, znamo da to može izgledati malo čudno, ali ne prekidajte!) Zatim, privucite tu energiju prema vašoj zoni „dolje“ i dok uzdišete, zamislite izdisanje iz vaše erogene zone u partnerovu. Dok vaš partner uzdiše, trebao bi zamisliti energiju koja se kreće iz vaše erogene zone u njegovu i privući tu energiju kroz svoje tijelo te, vraćajući je natrag u vaše tijelo, trebao bi završiti krug.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *