Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ivan Zak: “Duguješ mi ljeto”

Ivan_ZakNakon posljednjeg singla, „Usne varane“, s kojim je nastupio pred oduševljenom vodičkom publikom na ovogodišnjem izdanju CMC festivala, i koja je preko milijunskim pregledima na Youtubeu dokazala status hita, Ivan Zak donosi novi singl.

Najglam muškarcu uručena srebrna ploča!

Pjesma „Duguješ mi ljeto“ nešto je bržeg ritma i čvršćeg zvuka, te će u glazbenom smislu sigurno obilježiti ovo ljeto. Zarazna glazba i stihovi koje još jednom potpisuje Ivan Zak obećavaju pravi ljetni hit koji će osvojiti publiku i klubove.

Aranžman pjesme „Duguješ mi ljeto“ potpisuju Ivan Zak i Miljenko Pušić, dok je ista snimana u studiju Titanic. Igor Vignjević, s kojim Ivan prvi put surađuje, redatelj je video spota nove pjesme. Prekrasni ljetni prikazi u spotu snimani su na području Omiša, Šibenika i okružju šibenskih otoka, te Splita i splitskog Hemigway bara.

S pjesmom „Duguješ mi ljeto“ Ivan Zak će 6.9. nastupiti pred požeškom publikom na ovogodišnjem Aurea Festivalu.
Ivan Zak o najavnom singlu novog albuma, čiji izlazak možemo očekivati u rujnu ove godine: ‘Uz glazbu često vežemo lijepe uspomene. Pjesme nas znaju podsjetiti na neke lijepe proživljene trenutke. Volio bih da moji fanovi ljeto pamte i po ovoj pjesmi uz koju će vezati samo najljepše osjećaje.’

I, kako sam Ivan kaže; uživajte uz novu pjesmu u nadolazećim ljetnim trenucima, i stvarajte neke nove, lijepe uspomene…

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *