Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Horoskop za Rujan

16_horoskop_1327018017[1]Puni mjesec  1.rujna, Novi Mjesec  17. rujna i drugi Puni mjesec 31.rujna- poznati „Plavi Mjesec“- iliti će u Novi mMjesec entuzijazam i uzbuđenje. Kreativni projekti koji su bili na čekanju ili neizvjesni, konačno bi se mogli pokrenuti. Najbolje vrijeme za to, biti će kada se Merkur izravno uključi 8.rujna. Financije su najveći prioritet u rujnu. Kada Sunce uđe u Djevicu- znak praktične inteligencije, mogli biste dokučiti kako ste na pravom putu i kako donosite prave odluke. 25.rujna, sa ratobornim Marsom u Škorpionu, dostojan ste protivnik za svako natjecanje u vašoj areni.

Ovan

Bit ćete iznimno tvrdoglavi i oholi, stoga ćete se ovaj mjesec teško slagati s drugima. Svaki partner će biti frustriran zbog vaše nespremnosti na suradnju. Bit ćete polemični, obrambeni u razgovoru i pod svaku cijenu inzistirati da je sve po vašem. No također ćete biti koketni i zabavni, sa željom da budete u centru pažnje. Ovog mjeseca, mogli biste napraviti novi početak u carstvu ljubavi i romantike. U vama bi se mogao pobuditi novi romantični interes, ili ćete trenutnog partnera/ icu obasipati darovima i pohvalama.

Bik

Ovog mjeseca, Sunce i Merkur u Lavu, donijet će dobra vremena s članovima obitelji i želju da se zabavljate kod kuće. Možda ćete poželjeti biti domaćin za „noć igara,“ ili pokazati svoj „kulinarski talent“ vašim prijateljima. Novi Mjesec u vašem domu i obitelji, pomoći će vam inspirirati i motivirati vaše roditelje, djecu ili druge članove obitelji. 1.rujna, Pun Mjesec u Vodenjaku, mogao bi donijeti neke izazove vezano uz karijeru.  Možda ćete se morati dokazati nadležnima ili raditi marljivije nego inače, kako biste nešto postigli. Cijeli mjesec ćete biti zauzeti sa poslom.

Blizanci

Do 7.rujna, Venera će biti u vašem znaku. Energija u planetu ljubavi, pomoći će vam da privućete romansu i osigurate glatke međuljudske odnose. Kada Venera dođe u vaš novčani sektor, morat ćete pripaziti na potrošnju. U idućih nekoliko tjedana, Merkur i Sunce u Lavu pomoći će vam da uživate u društvu rodbine i susjeda. Tulum je odlična ideja. Vi ćete biti onaj koji će sve organizirati i sve kontaktirati.  Učinite ovo nakon što se Merkur izravno vrati 8.rujna, jer ćete doživjeti manje gnjavaže.

Rak

Vi ćete biti pretjerano velikodušni ovaj mjesec i skloni trošiti novac na zabavu i raskoši. Venera se seli u vaš znak 7.rujna, međutim i vi ćete biti u stanju privući ono što vam treba, bilo fizičko ili emocionalno. Drugima će biti ugodno u vašem prisustvu i voljeti će vaše nježne načine. Jupiter, Mars, i Saturn će biti u znaku Vage, te će donijeti konflikte i moć borbe unutar obitelji i kod kuće. Mnogo takta i diplomacije će biti potrebno kako bi se izbjegli nepotrebni argumenti. Venera će vam pomoći poticati sklad i ublažiti frustracije i ljutnju.

Lav

Merkur i Sunce će biti u vašem znaku ovog mjeseca, te će vam donijeti sposobnost da šarmirate i zabavljate ljude. Vi ćete biti glavni na zabavama i velikodušni s drugima. To će biti dobro vrijeme da prisustvujete društvenim događajima i organizirate zabavne aktivnosti za prijatelje i obitelj. Jupiter, Mars i Saturn će biti u vašem sektoru rodbine, susjeda i zajednice. Mogli biste biti zauzeti pomaganjem drugima ili motiviranjem njih. Uran u znaku Ovna i vašeg sektora komunikacije, obrazovanja i putovanja, učinit će vas nemirnima i željnim promjena u tom području vašeg života.

Djevica

Sunce se seli u vaš znak 22.rujna, donoseći osjećaj ugode i samopouzdanja. Vi ćete biti vrlo kritični prema sebi i drugima u isto vrijeme, međutim i vaša očekivanja će biti visoka. Možda ćete biti proganjati zdravstvena pitanja. Vaš vladar Merkur je retrogradan u Lavu do 8.rujna.  Očekujte neke frustracije nad izgubljenim podacima, nesporazumima  i stvarima koje su potpuno izvan vaše kontrole. Puni Mjesec u vašem radnom sektoru, 1.rujna mogao bi donijeti poteškoće s tehnologijom i uznemirujuće promjene u uredu. Uran u Ovnu i Pluton u Jarcu i dalje će izazivati romantičan i financijski stres.

Vaga

To će biti transparentan mjesec za vas s Jupiterom, Marsom i Saturnom, koji će svi prolaziti kroz vaš znak. S vremena na vrijeme osjećat ćete čudnu energiju, iako  ćete uvijek biti svjesni svog ponašanja. Tu će biti snažna potreba za kontrolom i mogli biste biti više deklarativni nego inače. Međutim, ako niste naučeni biti odlučni i postupati s povjerenjem, vaše ponašanje moglo bi biti preburno. Budite diplomatski i uspjet ćete. Uran u Ovnu, učinit će da se osjećate nelagodno. Merkur i Sunce u Lavu će donijeti dobra vremena i zabavu sa vašim prijateljima i suradnicima.

Škorpion

Većinu mjeseca, Merkur i Sunce će biti u znaku Lava, tako da bi mogli doživjeti napetost i stres vezano uz karijeru. Merkur će biti retrogradan do 8. rujna, što može dovesti do gubitka podataka, nesporazuma i frustracija. Venera prelazi u znak raka 7.rujna i donijet će vam osjetljivost prema drugima i želju da se posvetite kreativnom pisanju. Puni Mjesec u Vodenjaku 1. Rujna, mogao bi donijeti napetost i stres kod kuće i frustracije s članom obitelji. To bi mogao biti katalizator da morate napraviti neke promjene.

Strijelac

Tri planeta u Vagi, ovaj mjesec će staviti naglasak na suradnju i na to da budete timski igrač. Vi ćete krenuti u projekte s prijateljima i suradnicima i morate biti spremni posvatiti se tome u potpunosti i preuzeti vodstvo na nekim zadacima. Puni Mjesec u Vodenjaku 1.rujna, mogao bi donijeti napetu situaciju gdje ćete morati pomoći rođaku, susjedu ili nekome u vašoj zajednici. Merkur i Sunce u Lavu mogli bi vam donijeti priliku da putujute ili se opustite i zabavite. Možda nećete biti u mogućnosti da odete daleko, ali ćete se pomaknuti sa mrtve točke.

Jarac

Venera se seli u Rak kako bi se suprotstavila vašem znaku od 7.rujna. Ova nježna planeta će vam pomoći da se odnosite bolje prema drugima, ali morate biti nekritični spremni podržavati ostale. Ako ste u vezi, ljubavni osjećaji će se intenzivirati kada se Venera protivi Plutonu sredinom mjeseca. Mars, Jupiter i Saturn u Vagi, stavljati će naglasak na vašukarijeru. Vi ćete biti u mogućnosti da sporo napredujete, čak i ako ste nestrpljivi da uvedetepromjene. Uran u Ovnu, u vašem domu  i obiteljskom sektoru, mogao bi donijeti promjene koje su izvan vaše kontrole.

Vodenjak

Uz Merkur i Sunce u Lavu ovog mjeseca, vi ćete biti bolje komunikator i ljubazniji sa svojim bračnim drugom ili s drugim ljudima. Međutim, Puni Mjesec u vašem znaku, 1.rujna može donijeti neodoljiv upotrebu za slobodom i neovisnošću. Rezultat svega toga , mogli bi biti napeti odnosi. Nekoliko teških planeta u Vagi, donijeti će vamnemirnu energiju, kao i odgovornosti koje će vas držati na jednom mjestu. Imat ćete snažnu potrebu za putovanjem,  ali to ne može biti izvedivo u ovom trenutku. Venera u Blizancima do 7.rujna, poticati će ugodne romantične susrete i donijeti će vam umjetničke sposobnosti.

Riba
Vaš vladar Neptun je retrogradan i opet se bliži vrhuncu vašeg znaka. Ovaj planet donosi suosjećanje, kreativnost i duhovnost, ali biste mogli imati problema sa detaljima svakodnevnog života. Možda ćete se osjećati kao da ste izostavljeni  ili da imate memorijske propuste. Međutim, vaš unutarnji život će biti spektakularan. Venera u Blizancima do 7.rujna, staviti će pritisak na obiteljske odnose, ali kompromis i takt mogu vratiti mir.Biti ćete dosta zauzeti i mogli biste biti nedjelotvorni ovog mjeseca zbog nekoliko smetnja. Novi Mjesec u Lavu će vam pomoći da naučite kako se zabaviti u uredu.

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *