Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Glamour od danas živi!

Hrvatska je danas bogatija za jedinstveni portal na kojem možete saznati sve o tome kako postati glamurozna. Zvijezde kao što su to Dita Von Teese, Marilyn Monroe, Audrey Hepbourne živjele su glamur, a Lady Gaga, ikona današnjice za sebe kaže da misli kako ne može živjeti bez dobre frizure, šminke i stajlinga. „Ja sam glamurozna žena u potpunosti. Vjerujem u glamurozan život i živim ga!“

„Od sada za sve one koje žele živjeti glamur, pružamo im jedinstveni vodič na adresi www.glam.hr. Savjeti za ljepotu i zdravlje, modu, šminku, ali i ljubav i seks donosimo vam sa stilom.“ rekla je na predstavljanju portala pokretačica projekta Melita Hanžek.

Domaće glamurozne zvijezde pohodile su predstavljanje portala u Matis Absolut Longu, a titulu najglamuroznije ženska osobe za 2011.godinu ponijela je Josipa Lisac, a muške Enis Bešlagić. No, kako bi pokazali kako glamur nije samo vanjska glazura, ekipa glamour.hr-a pokazala je već pri samom pokretanju portala – sav novac koji će biti prikupljen od sponzora portala u prvom mjesecu rada bit će uplaćen djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.

„Dobrota je glamur koji pretvara prašinu svakodnevice u zlatni prah ako se njome služimo za dobrobit drugih. Zato želimo uljepšati djeci iz Dječjeg sela Lekenik svakodnevicu i omogućiti im ljepši život.“, naglasila je Melita Hanžek.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *