Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kate Middleton rodila princezu!

001Britanska kraljevska obitelj dobila je još jednu princezu prekjučer, 2. svibnja. Brojne slike sretnog kraljevskog para i njihove pridošlice preplavile su internet i društvene mreže.

Britanska palača službeno je objavila da je Kate Middleton rodila zdravu djevojčicu, što je izazvalo sretne usklike mase koja se okupila ispred bolnice u koju je vojvotkinja od Cambridgea bila primljena.

Prije nego li je sretna vijest objavljena, princ William je viđen kako izlazi iz bolnice te se vraća sa prvorođenim sinom Georgeom. Netom zatim princ William i Kate, koja je prije nekoliko sati rodila, izašli su na prag bolnice sa novorođenom kćerkom kako bi pozdravili mase ljudi koji su došli pružiti podršku.

 

Kraljevski par je napustio bolnicu u popodnevnim satima te se vratio u Kensington Palace otkuda će, kako prenose strani mediji, otići u njihov ladanjski dom na istoku Engleske.

002

Novorođena djevojčica, čije ime još nije poznato javnosti, prva je princeza rođena u britanskoj kraljevskoj obitelji u četvrtini stoljeća te je četvrta u redu za krunu, a nosi titulu princeze od Cambridgea.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *