Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Filmomanija u Cineplexxu

 Uz već ranije najavljene naslove „Nebraska“, „Mistaken for Strangers“ i „Grandmaster“očekuje nas iznimno atraktivna revija dobrog filma!

U razdoblju od 19. do 29. rujna održat će se iznimno atraktivna sedma po redu revija dobrog filma – MAXtv Filmomanija! Punih 11 dana ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol gledatelji će moći uživati u najnovijim remek-djelima sedme umjetnosti redatelja kao što su Danis Tanović, Francois Ozon, Kim Ki-duk i Abbas Kiarostami.

Jedan od zasigurno najatraktivnijih filmova svakako je novi uradak redatelja Kima Ki-duka – Pieta (Pieta) apsolutni pobjednik filmskog festivala u Veneciji i jedan od kritički najhvaljenijih filmova godine. Atraktivnosti ne manjka niti novom filmu Francoisa Ozona – U kući (Dans la Maison) koji je osvojio nagradu kritike (FIPRESCI) na filmskom festivalu u Torontu te nagradu za najbolji film i scenarij na filmskom festivalu u San Sebastijanu.

Dobitnik prestižne filmske nagrade Oscar, Danis Tanović ove godine predstavlja se s novim remek-djelom – Epizoda u životu berača željeza koji je na ovogodišnjem filmskom festivalu u Berlinu osvojio nagrade žirija i ekumenskog žirija te Srebrnog medvjeda za najboljeg glumca. Tu je i kultni redatelj Abbas Kiarostami sa svojim novim uratkom Kao netko zaljubljen (Like Someone In Love) prikazan u službenoj konkurenciji na filmskom festivalu u Cannesu.

Uz već ranije najavljene filmove Nebraska (novi film redatelja Alexandera Paynea, dobitnik nagrade za najboljeg glumca na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu), Mistaken for Strangers (redatelja Toma Berningera, dokumentarni film o popularnoj glazbenoj skupini The National) i Grandmaster (redatelja Wonga Kar Waija, premijerno prikazanog na ovogodišnjem filmskom festivalu u Berlinu) nesumnjivo je da nas očekuje jedna od najatraktivnijih revija dobrog filma do sada!

Već tradicionalno, projekcije filmova održavat će se svakoga dana u razdoblju od 19. do 29. rujna s početkom u 16:00, 19:00 i 21:00 sati pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma.

Vidimo se na MAXtv Filmomaniji 7 u kinu Cineplexx Centar Kaptol!

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *