Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Jovanotti priprema koncert u Ljubljani

jovanotti

Jovanotti, jedan od najuspješnijih talijanskih glazbenika, dolazi u Sloveniju! U ljubljanskoj dvorani Stožice nastupit će u utorak, 12. siječnja 2016. godine!

Što se tiče postignuća, popularnosti i glazbene tiraže, Jovanottiju može parirati samo nekoliko talijanskih glazbenika. Ovaj velikan talijanske pop glazbe, za razliku od ostalih glazbenika, predstavio je talijanskoj publici rap, funk i world glazbu.

Talijanska glazbena superzvijezda od samih početaka svoje karijere stvara velike hitove i neprestano redefinira svoj glazbeni izričaj.

Na samom početku karijere postigao je veliki uspjeh s albumom ‘Lorenzo 1992′, majstorskom fuzijom glazbe i teksta, no album ‘Lorenzo 1994′ donio mu je međunarodni uspjeh (s albuma su predstavljene skladbe ‘Serenata Rap’, ‘Penso Positivo’, ‘Piove’).

Svakim albumom Jovanottie niže nove hitove, a neke od najpoznatijih pjesama su ‘L’Ombelico Del Mondo’, ‘Bella’, ‘Per te’,  ‘Mi fido di te’, ‘A te’, ‘Tutto l’amore che ho’ i mnoge druge. Ove godine objavio je album ‘Lorenzo 2015 CC’, koji je odlično prihvaćen od publike i kritike, s kojeg se ističu pjesme ‘Sabato’, ‘L’alba’, ‘L’estate addosso’. Većina njegovih skladbi bilježi milijunske poglede na Youtubu.

Poznat je i kao odličan izvođač uživo – izvrstan live show s mnoštvom odličnih pratećih glazbenika i karizmatičnim Jovanottijem za mikrofonom u susjednoj Italiji redovito puni (i rasprodaje) stadione, kao što su milanski San Siro, rimski Stadio Olimpico, napuljski San Paolo itd.

Jovanotti je nastupio na na mnogim istaknutim festivalima (Sanremo, Lollapalooza, Montreux Jazz Festival, SXSW, Rock in Rio, Austin City Limits, Sziget, Bonaroo…) te održao koncerte diljem svijeta.

Početkom sljedeće godine (12.1.2016) nastupiti će u ljubljanskoj dvorani Stožice.

Cijena Early Bird ulaznica (do 20.9. ili do rasprodaje kontingenta):

  • Parter: 43 € (nakon završetka Early Birda – cijena ulaznice 49€)
  • Tribina – Zeleni ring (1. kategorija): 55 € (nakon završetka Early Birda – cijena ulaznice 60€)
  • Tribina – Zeleni ring (2. kategorija): 50 € (nakon završetka Early Birda – cijena ulaznice 55€)

Ulaznice – redovna cijena (nakon završetka prodaje Early Bird ulaznica):

  • Fan Pit Parter: 59 €
  • Tribina – Zeleni ring (3. kategorija): 49 €
  • Tribina – Zeleni ring (4. kategorija): 44 €

Early bird ulaznice po navedenoj cijeni mogu se kupiti do 20.9. ili do rasprodaje kontingenta u Dallas Music Shopovima te preko web shopa www.eventim.hr, kao i na svim Eventim prodajnim mjestima.

Sve ulaznice su dostupne sa slikom ”memory ticket’ za dodatnih: 5 €.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *