Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dobitnice igre darivanja Always Hrvatska i Glamour.hr

Opišite svog idealnog muškarca i uživajte u raskošnim darovima!

Danas uistinu nije lako biti žena. Ranije su glavne ženske zadaće obuhvaćale kućanske poslove i odgoj djece, no opseg svakodnevnih obveza s kojima se žene susreću do danas se uvelike povećao. Od žena se očekuje da se nose s velikim brojem problema u različitim situacijama pa je zato izuzetno važno da se osjećaju dobro u svakoj situaciji.

Prava žena voli trenutke u kojima se može posvetiti njezi i naglasiti svoju ljepotu. Lijepa šminka, nešto nakita, svježe oprana i oblikovana kosa – sve je to važno za njen osjećaj samopouzdanja i slobode.

Međutim, vanjski izgled nije sve. Slika koju o nama stječu ljudi iz naše okoline nije određena samo našim izgledom, već i ponašanjem. Postoje različiti tipovi žena, od cool cura preko čvrstih, samosvjesnih žena do profinjenih dama. Koji su čimbenici zaslužni za sve te razlike? To su naše kretnje, aura, stil..

Unatoč slobodnijem stilu modernog doba, prava dama poznaje bonton, zna se primjereno služiti priborom za jelo i zna da je manje u većini slučajeva više. Ona ne nastoji uvijek biti u centu pažnje, ali ni ne izolira se u nekom svom zasebnom svijetu. Prava je dama svjesna svojih vrijednosti. I, što je najvažnije, usudi se ponašati kao žena u pravom smislu te riječi. Iako je u stanju sama napraviti mnogo toga, ona i dalje prepušta muškarcima da joj pomognu kada je to potrebno,  što oni itekako cijene.

Bilo da smo obične cure ili prave dame, uvijek je dobro kada se osjećamo poput moderne princeze; stoga, zašto ne uživati u njezi, poeziji, svečanoj večeri s Njim.

No, osim osobnosti i stila, jedna je stvar zajednička svakoj ženi: sve mi volimo ugodno i prekrasno donje rublje te osjećaj luksuza. Pa iako si većina nas ne može priuštiti dijamante, dizajnerske cipele ili torbe, dašak raskoši i luksuza u svoj svakodnevni živom možemo unijeti već svilenim donjim rubljem ili finim parfemom.

Dizajneri u Alwaysu uvijek se trude oduševiti žene i dati nam upravo ono što tražimo. Zato su novoj kolekciji Always Platinum udahnuli dašak luksuza kako bismo mekoću svilenog donjeg rublja na svojoj koži mogli osjećati svaki dan.

Uvijek je prekrasno kada blistamo iznutra, a to je još važnije tijekom razdoblja mjesečnice. Always je stoga dizajnirao potpuno novi higijenski uložak čiji meki površinski sloj s uzorkom čipke osim mekoće, suhoće i zaštite, pruža i luksuzan osjećaj na koži. Unaprijeđena upijajuća jezgra sadrži napredni upijajući gel koji brzo i diskretno upija vlažnost i zadržava je daleko od kože, donoseći zaštitu od neugodnih trenutaka kako bi nas i onih dana u mjesecu pratio osjećaj ugodnosti i samopouzdanja. A za sve druge dane tu su dnevni ulošci Always Platinum čiji će profinjeni dizajn zasigurno biti razlogom tajanstvenog osmijeha na vašem licu.

Dojcinovic_top

Hvala svima na sudjelovanju. Više sreće drugi put!

Sretne dobitnice  5 Lei LOU topića dizajnerice Alex Dojčinović i 5 always poklon paketa su:

Mirela Starel

Tanja Košić

Eliza Beth

Rozmeri Mikšić

Silvija Putanec

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *