Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

David Temelkov predstavlja ‘Balerinu od stakla’

unnamedDečko za kojim čeznu brojna ženska srca, napravio je novi iskorak u svojoj karijeri. U maniri stranih zvijezda, i sa svjetskom produkcijom, David Temelkov predstavlja novu pjesmuBalerina od stakla‘.

Nova skladba ponovno nosi prepoznatljivi potpis višestruko nagrađivanog autora Miroslava Rusa, koji je zaslužan i za prethodne dvije Davidove glazbene uspješnice ‘Ljubav na daljinu’ i ‘Ljubavi’, koje su na prvo slušanje osvojile publiku i struku. Istodobno David, pod autorskom i mentorskom palicom Miroslava Rusa, vrijedno privodi kraju svoj prvi samostalni album.

‘Jako vjerujem u Davida i njegov neograničeni pjevački potencijal. Pokušao sam postići jedan zvuk, koji se trenutno ‘nosi’ u svijetu i vjerujem da će publika to prepoznati, ali i podržati nas na našem putu. Mislim kako je produkcijski, upravo ova, jedna od najmodernijih pjesama koje sam uradio.’, istaknuo je ovom prigodom Miroslav Rus.

Pjesmu prati odličan video spot na kojem je David ponovno surađivao sa provjerenom ekipom Hit Produkcije. Odlični kadrovi Davidove nove ljubavne priče, snimani su u Opatiji, biseru Jadrana, Opatiji, a možete ih pogledati na YouTube kanalu https://youtu.be/h20eRpiEmyo

Zadovoljstvo napravljenim nije krio ni sam David, ‘‘Balerina od stakla’ je pjesma koja je sazrijevala godinu dana i samo čekala svoje jutro da osvane kao sunce. Skladba koja nosi duh Balkana u svjetskom prizvuku, koja ujedinjuje sve od Ohrida do Istre. Zanimljivo je to, što svaki put kad ju čujem, imam osjećaj kao da je slušam prvi put. Mislim ipak da sam naslov govori sve o pjesmi.’

Sve ovo rezultat je mukotrpnog rada i truda, koji David ulaže u sebe i svoj glazbeni put, što mu se vratilo na najbolji mogući način. Obožavatelji ga prepoznaju i zaustavljaju na ulici, tražeći autogram ili ‘fotku’, spotovi broje stotine tisuća YouTube pregleda, vrhovi top lista i brojna gostovanja na koncertima Tonyja Cetinskog, koji ga također podržava u njegovom radu i često ga poziva kao glazbenog gosta na svojim nastupima.

Na kraju dodajmo, kako je ‘Balerina od stakla‘, Davidov glazbeni adut za ovogodišnje izdanje CMC festivala u Vodicama, gdje je prošle godine ostvario izuzetno zapažen nastup.
Do tada, za ovog dvadesetpegodišnjaka, samo je nebo granica.

Autor glazbe: Miroslav Rus
Autor teksta: Miroslav Rus
Autor aranžmana: Miroslav Rus/Mihael Blum
Glazbeni producent: Miroslav Rus/Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum
Režija: Hit Produkcija
Foto: Hit Produkcija

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *