Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi modni trend: Kostimi s hlačama

Svjetski celebovi poludjeli su za novim modnim trendom – hlačama. Kostimi s hlačama postale su obavezni dio red carpeta. Donosimo vam par savršenih modnih kombinacija i jedva čekamo da vidimo naše zvijezde u sličnim kreacijama.

Poppy Delevingne

Poppy-Delevingne

Poppy Delevingne je izgleda dotaknula vrh savršenstva na većeri Emilia Puccia u Parizu ovog tjedna.Detalji na njezinim nogavicama i odijelo je samo nešto drugo.

Anne Hathaway

anne-hathaway

Pohađala je Daily Show sa Jon Stewart “u New Yorku. Ona se bori protiv siječanjske hlanoće sa pristupačnim i ugodno tamnocrvenim šalom. Izgleda da nogavice i odjelo savršeno idu u kombinaciji sa Stan Smiths.

Anne-Hathaway_

Prisustvovala je na prikazu Song One film u kinu društvo, New York. Anni odlično stoji sve bijelo i savršeno su joj opreljene nogavice i odjelo.

Jennifer Aniston

Jennifer-Aniston

Jennifer se odlučila za tamnocrveno Gucci odijelo za kritičare ‘Choice Awards 2015 te je stavila točku na i. Dopalo nam se kako je dodala ženski twist koji ide savršeno uz Sans-bluze i dodavanje delikatne zlatne ogrlice i njen završni izgled u par satena Louboutins.

Andrea Riseborough

Andrea-Riseborough

Imajući svijetle stvari za kritičare ‘Choice Awards, Birdman glumica’ Escada zeleno odijelo je dobrodošlo uz boju tepiha.

Kristen Stewart

Kristen-Stewart_

S njenim ranijim poznatim androga stil, K-Stew je svladala sa povremeno crnim odjelom crno-bijele natikače.

Lorde

lorde

Savjet: Ako želite dodati malo zavodljivosti na hlačama i odijelu treba samo treptati malo la Lordina dijafragma.

Bella Thorne

Bella-Thorne

Tako je osvježavajuće vidjeti Bellu Thorne u Don muškom stilu, 17-o godišnjakinja treba mijenjati haljine za hlaće malo češće.

Felicity Jones

Felicity-Jones

Glumica je u svom elementu, uzima odijelo po mjeri a novi lvl joj dodaje  košulja i kravata. Jay-Z i Justin sigurno će odobriti …

Suki Waterhouse

Suki-Waterhouse

Krem kroj odijelo = zvijezda stil. Hvala ti Suki.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *