Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Danijela Martinović otkrila tajnu mladenačkog izgleda

Nakon zimskih radosti i uživanja u prazničnim veseljima, Danijela Martinović se ususret nadolazećem koncertu u Lisinskom prepustila čarobnom tretmanu laserom. Dugogodišnji mladenački izgled zahvaljuje upravo nekirurškim tretmanima kojima popularna glazbenica njeguje lice.

danijela martinovicNa Danijelinoj koži prvo su uklonjene kapilarice s lica i dekoltea. Da bi koža dobila lijep, zdrav i svjež izgled zaslužni su tretmani s frakcijskim laserom. Specifična tehnologija radi male mikroperforacije na koži, dolazi do jakog obnavljanja  i ljuštenja što rezultira povećanjem zdravih stanica na površini kože i snažnom stimulacijom kolagena. “Obnovljena koža je  zdravija, osvježena, zategnutija. Bolja je resorpcija preparata koji se koriste. Danijela nakon obnove naprosto sjaji!” – otkrila je kozmetičarka Žana Barjaktarević koja brine o Danijelinom izgledu.

Obnavljanje mladenačkog izgleda dio je priprema za koncert Danijele u Lisinskom. Na radost brojnih fanova 28. veljače će samostalnim koncertom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge.  Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.

Danijela vizual Lisinski

Ulaznice za koncert Danijele Martinović u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr po cijeni od 80, 100, 120 i VIP 150 kuna.

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *