Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Crvena jabuka ovu subotu u Boogaloou slavi 35 godina benda!

Crvena jabuka (2)Nepopravljivi romantici iz Crvene jabuke uz nadolazeće Valentinovo slave 35 godina postojanja ovu subotu u Boogaloou. U tom vrlo respektabilnom periodu postali su sinonim za ljubavne pjesme koje su pjevale brojne generacije. Klub se otvara u 19h dok se početak koncerta očekuje oko 21 sat. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 90 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, na ulazu će koštati 100 kuna. Svim posjetiteljima potrebne su Covid potvrde, a ako ih nemaju, mogu se testirati brzim antigenskim testom od 19 do 21h po cijeni od 40 kuna.

„Djeca“ glazbenog pokreta new primitives, koji su ime dobili po jabuci koju je netko 80-e donio na jednu probu, generacijama su nezaobilazan dio repertoara svake zabave, tuluma, vjenčanja, sastanka, ali i rastanka. Crvena jabuka „rođena“ je 1985. godine u Sarajevu, a do danas broje 17 studijskih, tri koncertna i sedam kompilacijskih albuma.

Kroz period od 35 godine postojanja, promijenili su postav više puta pa je tako Žera ostao jedini originalni član benda. U Boogaloo dolaze u aktualnoj postavi: Dražen Žerić (vokal), Krešimir Kaštelan (bas gitara), Adrian Borić (bubnjevi), Igor Matković (klavijature) i Tomislav Škrak (gitara), gdje će nam izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „Bježi kišo s prozora“, „To mi radi“, „Tugo nesrećo“, „Zovu nas ulice“, „Riznice sjećanja“ i još mnoge druge.

Facebook: https://www.facebook.com/C.Jabuka

Facebook event: https://www.facebook.com/events/287198866796689

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *