Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sutra počinje lov na ulaznice za Beyonce!

beyonce-VSlužbena promotorska pretprodaja ulaznica za spektakularni koncert Beyoncé počinje sutra, 8. veljače u 9 sati i traje do nedjelje, 10. veljače u 17 sati. Kupovinu ulaznica za vrijeme promotorske pretprodaje moguće je ostvariti online na www.eventim.hr te na dva službena Eventimova prodajna mjesta u Zagrebu: Ticket Shopovima u Jurišićevoj 2a i  Arena Centru, Lanište 32.

U nedjelju (10. veljače) u 17:00 prestaju sve aktivne pretprodaje.

Redovna prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedjeljak, 11. veljače u 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr. Na navedenoj se web adresi nalazi i popis svih prodajnih mjesta.

Službena fan klub pretprodaja ulaznica počela je 6. veljače isključivo za fanove registrirane putem službene web stranice www.beyonce.com. Zbog očekivanog velikog interesa za koncertima na novoj turneji Beyoncé je na taj način odlučila pokazati zahvalnost svojim najvećim obožavateljima nagradivši ih s mogućnošću ranije kupnje.

Zagrebački koncert drugi je koncert na turneji te hrvatska publika još jednom ima priliku među prvima svjedočiti spektakularnom događaju koji će se kasnije prepričavati. Europski dio turneje “The Mrs. Carter Show”  počinje 15. travnja.

Ulaznice su zagrebački koncert podijeljene su u nekoliko kategorija, a cijene ulaznica su:

image007PL 1, PL2, PL8 – BEYHIVE (ON STAGE), VIP EXPERIENCE B STAGE, PARTER – 370 KN
PL 3 – VIP LOŽA – 800 KN
PL4 – SJEDENJE 1 – 420 KN
PL5 – SJEDENJE 2 – 360 KN
PL 6 – SJEDENJE 3 – 330 KN
PL 7 – SJEDENJE 4 – 220 KN

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *