Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Continental film i Glamour.hr vode vas u kino!

Pogledajte s nama film Zavjet ljubavi!

Što kad Vas osoba koju volite, doslovno ne bi više prepoznavala?  Bi li znali kako ponovno osvojiti srce Vaše srodne duše?

zavjet_ljubavi3Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) su mladi, ludo zaljubljeni bračni par, koji uživa i živi ispunjenim životom umjetnika u Chicagu. Jedne snježne večeri postanu žrtve u prometnoj nesreći. Leo se izvuče bez i jedne ogrebotine, ali Paige zbog traume glave izgubi kompletno sjećanje i više se ne sjeća svoga muža niti njihovog braka.

Kada se probudi iz kome, Leo je za nju stranac koji se odjednom nađe u bolnoj situaciji u kojoj mora potpuno obnoviti vezu na koju je čekao cijelo svoj život i ponovno se izboriti za ljubav svoje žene. Paige se mentalno vrati mladoj studentici prava, koja je bila pet godina ranije, prije nego je upoznala Lea i postala umjetnica.

Odjednom, ona više nije žena koju Leo poznaje i, pored svega, ona više ne prepoznaje svoj sadašnji život. Ne može shvatiti zašto je otuđena od svojih roditelja (JESSICA LANGE i SAM NEILL), nedostaje joj njezina konzervativa garderoba i ne razumije zašto bi odustala od fakulteta i obećavajuće pravne karijere.

Da stvar bude još gora, Paige misli da je još uvijek zaručena za šarmantnog biznismena Jeremyja (SCOTT SPEEDMAN), koji ju i dalje želi i odbija prihvatiti da je Leo, sa svojim manje konvencijalnim životnim stilom, a koji se bavi glazbom, jedina osoba koju je možda ikada voljela.

Kako sve više ponestaje nade da se Paige vrati pamćenje, Leo se počinje suočavati sa svojim najvećim strahom – da je izgubio ljubav svog života i svoju jedinu obitelj. Odbija odustati i odluči krenuti ispočetka te se ponašati prema Paige kao da su se tek upoznali. Vjeruje da, ako su se zaljubili jednom, možda se mogu zaljubiti ponovno.

Ovo je izazov koji će testirati sve u što je ikada vjerovao o ljubavi, o tome kako biti vjeran sebi i o onom svetom dijelu svake svadbene ceremonije: zavjet koji dvoje ljudi daju jedan drugome.

Screen Gems i Spyglass Entertainment predstavljaju u Birnbaum/Barber produkciji, Zavjet ljubavi, s Rachel McAdams i Channing Tatum. Redatelj je Michael Sucsy (Grey Gardens), prema  scenariju Abbyja Kohna, Marca Silverstein i Jasona Katimsa, prema priči Stuarta Sendera, a u filmu glume još Sam Neill, Scott Speedman i Jessica Lange.

Film je producirao Roger Birnbaum, Gary Barber, Jonathan Glickman i  Paul Taublieb.

Izvršni producenti su J. Miles Dale, Austin Hearst i Susan Cooper.  Co-producenti su Cassidy Lange i Rebekah Rudd. Direktor fotografije je Rogier Stoffers, ASC.  Scenograf je Kalina Ivanov.  Urednici su Nancy Richardson, A.C.E. i Melissa Kent.  Kostimograf je Alex Kavanagh.  Za glazbu su zaslužni Rachel Portman i Michael Brook, a kompozitor je Randall Poster.

Ukupno trajanje filma je 104 minute.

Kontinetal film i Glamour.hr daruju vam 2X2 ulaznice za ovaj romantični film!

Ulaznice su osvojile:

Mini Lini i Antonia Pivac

Hvala svima što ste se igrali s nama!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *