Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prljavo kazalište stiže u Čakovec i Bjelovar!

Dugo toplo ljeto je iza nas, a time i ljetna stanka Pantastic turneje – ovog rujna, nakon tri mjeseca, Pantastic i Prljavci ponovno osvajaju pozornice i srca svoje vjerne publike! 26. rujna Pantastic turneja i Prljavo Kazalište stižu u Čakovec, a 29. rujna u Bjelovar te svim fanovima i posjetiteljima, po dobrom starom običaju, donose pregršt dobre zabave i još bolje glazbe.

Prljavo Kazaliste 1

30. svibnja, spektakularnim koncertom na rasprodanoj zagrebačkoj Šalati, Prljavo Kazalište otvorilo je veliku Pantastic turneju – turneju u čast 25 godina od nezaboravnog “Zabranjenog koncerta“ na tadašnjem Trgu Republike. Uz Zagreb, Pantastic turneja i Prljavci do sada su obišli Koprivnicu, Osijek i Požegu u kojima su fantastičnim koncertima oduševili brojne fanove, a ništa manje ne očekuje ni Čakovec i Bjelovar! Nezaboravne balade, hitovi koji mame osmjeh na lice, ali i neke nove pjesme i ovoga će puta na nogama držati prepune trgove oduševljenih fanova legendarnih heroja ulice. Nekoliko desetljeća karijere i brojna druženja su iza njih, no svaki koncert za Prljavce i njihove fanove novo je i drugačije iskustvo i svaki još dugo ostane u sjećanju.

Prljavo Kazaliste 2

Osim večernjih koncerata Pantastic turneja i ovoga puta na trgove donosi cjelodnevnu zabavu! Od prijepodnevnih sati Čakovčane, Bjelovarčane i njihove goste u Pantastic refresh zoni očekuje glazba, zabavne igre, raznolike nagrade, a najsretnije fanove i posebna poslastica – druženje s Prljavim Kazalištem!

Cjelodnevnom zabavom uz legendarne Prljavce i Pantastic refresh zonu Čakovčani i Bjelovarčani na najbolji će mogući način ispratiti ljeto, a nakon Čakovca i Bjelovara Pantastic turneja nastavlja dalje. Iduća postaja – Varaždin!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *