Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Coded Edge u novoj kampanji progovara jezikom moći

coded_edge_02Ususret još jednom Perwoll FASHION.HR-u na kojem će predstaviti svoju novu kolekciju, modni brand Coded Edge predstavlja kampanju za aktualnu kolekciju Empyreal. Već prepoznatljiva estetika crne boje prisutna je i na vizualima kolekcije inspirirane razdobljem s početka 14. stoljeća. Crna boja smatrala se bojom moći, dostojanstva, poniznosti i umjerenosti te je do kraja 16. stoljeća obilježila odjeću na svim europskim dvorovima od Italije do Engleske.

Vođena i inspirirana tom bojom moći i dostojanstva nastala je kolekcija Empyreal. Kroz nosive komade s naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente, ubacivanjem kožnih dijelova, kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu u vidu dugih haljina, pojednostavljenih suknji i toplih odjevnih komada za hladnije dane. Kroz različite teksture poput kože i umjetnog crnog krzna razbijena je plošnost cjelokupne kolekcije. Coded Edge otišao je i korak dalje u razradi nakita koji upotpunjuje kolekciju, a sastoji se od ručno izrađenih narukvica, prstenja i oglavlja, koja daju karakterističan i već prepoznatljiv dizajnerski potpis. Empyreal kolekcija za jesen/zimu 2014./15. prikazana je u ožujku ove godine na Perwoll Fashion.hr-u te u sklopu projekta ZONA 45 na Beograd Fashion Weeku.

Mladi hrvatski brend Coded Edge stvorili su zajedničkim snagama modni dizajner Silvio Ivkić i modni fotograf Jure Perišić koji potpisuje i vizuale ove kampanje. Svoju novu kolekciju Coded Edge prikazat će u sklopu nadolazećeg Perwoll Fashion.hr-a koji će se održati od 15. do 18. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

U ulozi zaštitnog lica nove Coded Edge kampanje našla se Ivana Solar iz modne agencije Talia models, a make up potpisuje talentirana Petra Sever.

Igra darivanja

Darujemo vam dvije VIP ulaznice za ovogodišnji Perwoll Fashion.hr

Sve što trebate napraviti, ako želite biti dio ove modne manifestacije je da nam napišete imena barem troje dizajnera koji će ove godine izlagati svoje kreacije na FHR-u. A mi ćemo random odabrati dvoje sretnika.

VIP ulaznica vrijedi za dvije osobe.

Igra darivanja traje do 10.10.2014.

Sretno svima!

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *