Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ana’s Sensual fitness

04Moderan oblik fitnesa koji kombinira jogu, pilates i ples oko šipke. Oblikuje tijelo u čvrsto i poželjno, a pritom čuva ženske obline, podiže samopouzdanje, vraća vjeru u vlastito tijelo, te vam otkriva tajnu. Nevjerojatno??? Ali istinito!

Cilj je osvijestiti senzualnost te sposobnost da uživate u raskoši svake kretnje mišića i u tome pronalazite zadovoljstvo. Žena je suptilno, dragocjeno biće. Ona je nježna, voli, ispunjava i vodi. Ona je majka i prijateljica, ljubavnica i supruga. Samostalna i moćna, iako na to često zaboravlja. Žena je po prirodi senzualno biće, ali se treba zapitati koliko ona uistinu poznaje svoju senzualnost. Današnji život nameće stereotipe kako bi žena trebala i morala izgledati. Opterećena time gubi svoju pravu sliku, svoj unutarnji odraz, svoje ja.

Ana’s Sensual Fitnesss otvara um i oslobađa vas predrasuda da su žene koje uživaju u svom tijelu i svojoj senzualnosti loše. Baš suprotno! Vježbajući uzimate stvar u svoje ruke i uživate u sebi. Kružnim, senzualnim kretnjama oblikujete tijelo koristeći mišiće koje možda nikada niste koristili, a pritom sjedinjujete fizičko i emocionalno biće. Vježbate uz neopisiv osjećaj zadovoljstva, zapravo plešući. Naglasak je na vježbe koje oblikuju vaše adute: noge i stražnjicu, ali podjednako oblikujete čitavu muskulaturu. Plešući oko šipke vaše će tijelo izgledati besprijekorno, kretat ćete se lepršavije, a osmijeh vam neće silaziti s usana.

Upustite se u avanturu i upoznajte svoju SENZUALNOST – OSJEĆAJ LJEPOTE KOJI DOLAZI IZNUTRA!

Više informacija o Ana’s Sensual fitnessu potražite na službenoj Facebook stranici ili na http://ana-sensual.hr/anas-sensual-fitness.html

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *