Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Meryl Streep se vraća obitelji koju je davno napustila!

Meryl StreepJonathan Demme (redatelj jednog od najboljih filmova svih vremena „Kad jaganjci utihnu“), Diablo Cody (scenaristica jednog od najhvaljenijih filmova 21. stoljeća „Juno“), Meryl Streep (jedna od najboljih glumica svih vremena) i Kevin Kline (jedan od najomiljenijih karakternih glumaca u posljednjih 30 godina) predvode ekipu iza i ispred kamere nadolazećeg filmskog hita RICKI AND THE FLASH koji će se ovog ljeta započeti prikazivati u kinima diljem svijeta, ali i kod nas. Ovom prilikom donosimo vam prvu kino najavu za film koji je samo po premisi i ljudima koji su radili na njemu već sada jedan od onih o kojima će se pričati tijekom nadolazeće sezone u kojoj se dijele najprestižnije filmske nagrade.

Trostruka dobitnica prestižne nagrade Oscar, Meryl Streep („Kramer protiv Kramera“, „Sofijin izbor“, „Željezna lady“) u filmu RICKI AND THE FLASH pojavljuje se u potpuno novoj ulozi – glumeći rokericu (pjevačicu/gitaristicu) vlastitog benda „The Flash“ kojoj bivši suprug (Kevin Kline, dobitnik nagrade Oscar za najboljeg sporednog glumca u filmu „Riba zvana Wanda“) javlja da se njihova kćerka nalazi u problemima nakon što ju je ostavio dečko. Ricki – gitaristica heroina koja se odrekla svega, čak i vlastite obitelji, kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi – sada se vraća kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose s vlastitom obitelji.

Scenarij za film napisala je Diablo Cody (dobitnica Oscara za scenarij filma „Juno“), a režirao ga je Jonathan Demme (dobitnik Oscara za remek-djelo „Kad jaganjci utihnu“). Pored Meryl Streep i Kevina Klinea u filmu glavne uloge tumače i Rick Springfield kao član skupine „The Flash“ koji je zaljubljen u Ricki te Mamie Gummer kao njezina kćerka (zanimljivo je da je Mamie kćerka Meryl Streep i u stvarnom životu). U prvoj kino najavi za film koju vam ovim putem donosimo već se može osjetiti da će film RICKI AND THE FLASH biti ispunjen glazbom i nastupima uživo, ali neće mu nedostajati i pravih emocija.

Filmski hit RICKI AND THE FLASH u svjetska i domaća kina stiže ovoga ljeta.

Foto: Press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *