Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 osobina muškarca kojeg snažna žena treba

Solveiga Mykolaityte, New York 2013„Snažne žene plaše slabe muškarce.“

„Nemoj biti žena koja treba muškarca, budi žena koju muškarac treba.“

„Snažne žene guraju jedna drugu naprijed.“

Društvene mreže su prepune ovakvih i sličnih citata koje mlade žene i djevojke upijaju kao spužve jer primamljiv je prizvuk moći i kontrole, pogotovo kada uz to dolazi i ona neizostavna nota seksipila neovisne, snažne žene!

Vi ste oštroumne, brižne, nježne žene koje su ujedno i čvrste i žive život po vlastitim pravilima. Imate svoje vlastite nade, snove i ambicije, i u toj vašoj igri života želite suigrača uz kojeg ćete moći ostvariti baš sve što ste si zacrtale. Snažne žene razumiju da se njihova osobna snaga ne nalazi u potrebi za nekime, već u sposobnosti da si postave racionalne (ali dostižne!) standarde i u život puštaju one osobe s kojima će moći činiti uspješan i produktivan tim.

Ipak, istina je da ne može svaki muškarac razumjeti i nositi se sa ovakvim tipom žene. „Onaj pravi“ mora imati sljedeće osobine:

snazne_zene_31. On ima vlastite ciljeve i snove. Da bi se muškarac mogao nositi sa ambicioznom ženom, on mora ići sličnim putem kako bi razumio njene poteze.

2. On je siguran u sebe. Snažan muškarac neće očekivati da bude potreban snažnoj ženi, ali očekuje da bude željen.

3. On poštuje njezinu privatnost. On razumije da snažna žena za svoj osobni razvitak mora imati komadić svemira isključivo za sebe.

4. On ju neće sputavati. Muškarac bez stava neće nikada moći zadržati pozornost snažne žene, ali on zna kada se treba povući i pružati potporu „iza zavjese“.

snazne_zene_15. On je spreman preuzeti uzde u svoje ruke. Niti najsnažnije žene nisu roboti i normalno je da svaka žena u jednom trenutku poželi dići ruke od svega. Tada je sva snaga u njenom muškarcu koji će biti dovoljno sposoban da preuzme dio tereta i tako joj pomogne ponovno se podići na noge.

6. On nije posesivan ili ljubomoran. Posesivni muškarci su kao kriptonit snažnim ženama. One žele muškarca koji će voditi svoj život ruku pod ruku s njezinim, a ne potpuno stapajući ih.

7. On ima snažnu komunikaciju. To ne znači da je dobar samo u govoru i izražavanju svojih osjećaja, već i u slušanju i interpretaciji njezinih.

snazne_zene_28. On ne podcjenjuje. Nikada vas neće pohvaliti u stilu „to je odlično…za curu“ jer vas gleda kao ravnopravnu sebi.

9. On je podrška. On zna stati ispred žene kada ona treba zaštitu, zna stajati iza nje kada treba podršku i zna biti rame uz rame s njom kada ona treba suigrača.

10. On ima odličan smisao za humor. Muškarac koji može oraspoložiti ženu u kakvom god ona lošem stanju bila je, ne samo odličan ljubavnik, već i njen najbolji prijatelj.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *