Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lady Fit – izgledajte fit i vratite dostojanstvo!

 Odmorite se nakon odmora!

portret3Vjerjujemo da ste se više manje sve vratile sa obiteljskih odmora u kojme ste uživale sa svojom obitelji, suprugovom obitelji, djecom, kako onom vlastitom tako i djecom vaših bližih i daljih rođaka.
Ljeto nam se bliži kraju, te je vrijeme da barem jedan vikend posvetite baš sebi.
S toga vas pozivamo da nam se prepustite i pripremite novu sebe za nove životne izazove.

Laday fit je program namjenjen ženama koje sebe žele vidjeti dostojanstveno, te kvalitetno i zanimljivo provesti vrijeme. Lady fit nudi optimalan omjer između fizičkog rada ba sebi- konkretno vježbanja te terapeutskog dodira – rada na psihi i emocijama, a i istovremeno ne zapostavlja energetski moment koji je baza čitavog programa.

naglavaƒke

Cilj je podići energetski tonus, potaknuti samoopouzdanje, samopoštovanje i samovrijednost. Ukazati kako je svaka žena kadra i vrijedna zauzeti se za sebe i dozvoliti sebi ispunjenje svojih temeljnih potreba. Lf potiče ženu da vjeruje svojoj intuiciji i da uz pametno gospodarenje svojim vremenom osvijesti svoj život i organizira svoje svakodnevne aktivnosti iz stabilnih emocija i nerastresenih misli stvarajući na taj način od svog života prostor u kojem se kvalitetno igra, stvara i uživa.
Optimalan omjer fizičkog bavljenja sobom uz rad na emocijama i cjelokupnoj psihi.

Lalita4

Lady fit polazi od pretpostavke da ako nismo sebi važne, ne možemo biti nikome drugome. Nudi konkretne alate kako u svakodnevnom životu živjeti tu istinu.

Lady fit Glamour vikend namjenjen je isključivo ženama, te će se održati od 21.8.- 23.8.2015. g u hotelu Westin u Zagrebu. 

Cijena vikenda iznosi 1.500,00 kn po osobi za sva tri dana

Prijave i rezervacije na email glam@glam.hr s obaveznom naznakom LADY FIT

Broj sudionica Lady Fit Glamour vikenda je ograničen.

Foto: Petar Borovec

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *