Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tjedan u znaku Dubioze Kolektiv

Za sve ljubitelje Dubioze Kolektiv sljedeći tjedan će biti užitak

15.travnja novi album u prodaji + besplatan download na dubioza.org

18.travnja – druženje sa bendom i potpisivanje albuma + koncert na Anteni Zagreb


dubioza

Dubioza kolektiv uvest će vas 15. travnja u distopijsku državu u kojoj sve graniči s apsurdom – Apsurdistan. Teritorij Apsurdistana je jako fleksibilan i granice se šire ili sužavaju proporcionalno prisutnoj količini gluposti.

Koliko god bi se stanje u kojem je društvo moglo opisat tom jednom riječju APSURD, ipak se samo radi o Dubiozinom novom albumu „Apsurdistan“ koji će se naći u svim boljim CD shopovima 15. travnja, a obilježit će ga i koncert kojim će nas uvesti u imaginarnu državu. Live koncert možete pratiti putem live streama na dubioza.org ili njihovoj Facebook stranici.

” U ponedjeljak, 15. travnja, u 20:30 sati, kada završe dnevnici, možete sjesti ispred svog računala, posjetiti našu stranicu i gledati i slušati svih deset novih pjesama uživo. Poslije live streama otvorit će se linkovi za besplatan download albuma “Apsurdistan”. Ako vam se svidi ono što ste čuli na live streamu, bujrum – skidajte. Još jedan od razloga za ovakvo predstavljanje albuma je i da izbjegnemo onu klasičnu promociju u nekoj kafani, gdje moraš staviti ovale pite i sudžukica za goste i novinare.“ – poručuju iz Dubioze.

dubioza1
Za vrijeme koncerta, publika će imati priliku putem chata komentirati koncert i postavljati pitanja bendu, a Dubioza to komentira ovim riječima:
„Naša želja je da ostvarimo izravan koncakt s ljudima koji budu gledali live stream koncerta. To je najbolji način i najbrži način da saznamo kakve reakcije izazivaju nove pjesme“

U četvrtak, 18.4. u 18 sati u Aquarius Shopu u Varšavskoj 13 svih 7 članova benda dolazi na druženje s ekipom prilikom kojeg će potpisivati novi album, fotografirati se s njima, a vjerojatno i zapjevati.
Svi oni koji se odluče kupiti album, na poklon će dobiti bedž i naljepnicu „Dobrodošli u Apsurdistan“ koji su posebni po tome što su dostupni samo u hrvatskom izdanju (Menart).

Isti dan, no nešto ranije, Dubioza kolektiv će u svoju novu državu uvesti i Zagreb! I to izravno kroz eter Antene Zagreb između 08:00 i 9:00 sati. Na Anteni Zagreb Dubioza će odsvirati uživo svoje najpoznatije hitove poput Blam i Walter dok će premijerno u hrvatskom eteru predstaviti i neke nove pjesme s albuma.

Spot koji je najavio album i koji je u tjedan dana skupio 150.000 pogleda možete pogledati na sljedećem linku!

Na naslovnici albuma je grb Apsurdistana koji simbolizira ideološki bućkuriš koji služi kao temelj za društveno-političko uređenje države, kombiniran s elementima koji na slikovit način predstavljaju stanovnike Apsurdistana i njihove navike, uvjerenja i sistem vrijednosti. To post-tranzicijsko društvo svakim danom sve više liči na montipajtonovski skeč u kojem logika i zdrav razum ne postoje ni u tragovima.

Ukoliko se i vi osjećate dijelom takve države, želimo vam dobrodošlicu!

Dubiozu kolektiv možete pratiti na Facebooku i na dubioza.org

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *