Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Životne lekcije koje možemo naučiti od ljubimaca!

psiNaši četveronožni najbolji prijatelji u stanju su sve učiniti za nas! 

Psi nas uče zahvalnosti i zadovoljstvu, njima je dovoljna jedna obična sitnica kako bi im dan bio ispunjen veseljem. 

Naši četveronožni prijatelji svakog nas dana podsjećaju na radost življenja. Svi vlasnici kućnih ljubimaca, pa tako i pasa, uvijek će reći kako oni nisu samo njihovi kućni ljubimci, oni su članovi obitelji.

Imati psa velika je odgovornost, ali odricanja koja ponekad moramo učiniti ništa su u usporedbi s nagradom koju od njih primamo u obliku bezgranične ljubavi, potpune predanosti i onog poznatog psećeg entuzijazma koji nam uvijek iznova izmami osmijeh.

Evo što možemo naučiti uz naše četveronožne prijatelje: 
 
1. Lojalnost  

Psi su izrazito odana bića. Čekat će vas s nestrpljenjem da dođete doma nakon posla i svaki put pozdraviti glasnim lavežom i mahanjem repa. U stanju su učiniti sve za svog vlasnika, štite nas i na svoj način pokazuju bezgraničnu ljubav iz dana u dan. Nije li to najveća lekcija iz ljubavi koju možemo primiti?

2. Zahvalnost 

Psi nas uče zahvalnosti i zadovoljstvu za sve darove života koje primamo. Njima je dovoljna i jedna obična sitnica kako bi im dan bio ispunjen veseljem. Jedan pseći kolačić, bacanje loptice ili odlazak u šetnju ispunit će ih entuzijazmom i zaraznom životnom radošću koja će i naša srca ispuniti veseljem.

3. Odgovornost 

 Svi vlasnici znaju koliko je brige, vremena i pažnje potrebno uložiti da bi naši ljubimci bili zdravi, sretni i zadovoljni. Psi nas uče odgovornosti, ali ta se odgovornost, kao i odricanja isplate istog trena kad vas vaš najbolji prijatelj dočeka na vratima i ponovno vam izmami osmijeh na lice.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *