Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Rasprodan koncert Prljavog Kazališta na Šalati!

Velika turneja kreće velikim koncertom – prva postaja Pantastic turneje, zagrebačka Šalata, rasprodana je do posljednjeg mjesta! Prljavci su još jednom dokazali kako posebna veza između njih i njihove publike ne blijedi ni nakon gotovo 40 godina te ove subote svim fanovima pripremaju noć za pamćenje.

Prljavo KazališteSubota 30. svibnja dan je za Prljavce i njihove fanove. Dugo očekivanu Pantastic turneju u čast 25 godina od „Zabranjenog koncerta“ dečki iz Dubrave započinju na najbolji mogući način – rasprodanim koncertom u svom gradu, gradu u kojem je sve počelo. Ranije istog dana, u 11 sati na Trgu bana Jelačića, Prljavci će dočekati Zagrepčane i njihove goste u intimnijoj i opuštenijoj atmosferi Panove refresh zone gdje će dijeliti autograme te se fotografirati i družiti s fanovima.

Ove subote najveći rock bend ovih prostora na prepunoj će Šalati oživiti atmosferu legendarnog „Zabranjenog koncerta“, ali i sa svojim vjernim fanovima stvoriti neka nova sjećanja. Šalatom će se zaoriti stari hitovi, ali i nove, još nepredstavljene pjesme, čije vrijeme tek dolazi. Sve to garantira da će prvi Pantastic koncert biti koncert za pamćenje, a ništa manje ne očekuje se ni od ostatka turneje!

Rasprodanim koncertom Prljavaca na Šalati, kao i ranije ove godine rasprodanim koncertom Zdravka Čolića u Areni Zagreb, agencija Fakat nesumnjivo postavlja nove standarde u produkciji i pristupu organizaciji, koji će uskoro postati imperativ za sve projekte koji žele polučiti isti uspjeh.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *