Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Poslušajte novi singl Nine Badrić #onokad

unnamedNina Badrić odvažnim novim singlom #onokad najavljuje novi album i spektakl u Areni Zagreb!

Nina Badrić, jedna od najvećih pop zvijezda ovih prostora dala je svojim brojnim obožavateljima trostruki razlog za slavlje! Naime, Nina je objavila novi singl #onokad kojim najavljuje novi studijski album te spektakl u Areni Zagreb koji će biti održan 30. studenog ove godine.

Nina Badrić s uzbuđenjem je čekala objavu ove pjesme za koja je za nju osobno bila veliki izazov:

#onokad je pjesma koja je nastala u jednom dahu barem tako kaže autor Ante Pecotić. Svidjela mi se na prvo slušanje jer je donjela opet jedan novi izazov za mene te me odmaknula od do sada poznatih melodija, a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svjetsko ruho.

Mislim da uvijek treba ići korak dalje i eksperimentirati s novim zvukom. #onokad je za mene bila izazovna pjesma ne toliko vokalno koliko produkcijski jer mislim da je ona najbolji pokazatelj albuma “Onokad” koji nosi jednu širinu pjesama različitog stila i produkcije. Okupila sam sjajne producente i svatko od njih je dao svoj pečat: Srđan Kurpjel, Miro Buljan, Enes Tvrtkovic, Zvonimir Dusper, Mahir Sarihodžić,Filip Miletić su stvorili zajedno sa mnom jednu lijepu priču.”, o novom singlu je ispričala Nina.

Nina kakvu još niste imali priliku čuti u pjesmi s kojom pomiče granice:

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *