Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ekscentričan i jedinstven!

JagermaisterEkscentričan i jedinstven samo su neke od osobina koje krase popularni biljni liker Jägermeister.  

Daleka povijest ovog zanimljivog pića seže još u daleku 1935. godinu kada je u gradu Wolfenbüttelu inovativnost, poznavanje biljaka, ljubav prema ocu i želja za uspjehom rezultirala biljnom kreacijom sačinjenom od 56 vrsta različitih biljaka pretočenih u alkoholno piće jedinstvenog okusa, izuzetne slatkoće na prvu i ekscentrične gorčine na drugu.

Jeste li znali da je ovo popularno piće u početku na tržištu  predstavljeno kao lijek protiv kašlja i želučanih tegoba? Od tada se dosta toga promijenilo, danas ga koristimo u ludim i nezaboravnim provodima, ali njegova orginalna ljekovita receptura i dalje se koristi, stoga, ako vas muči kašalj ili imate želučane tegobe ne ustručavajte se popiti jednu do dvije čašice Jägermeistera sobne temperature.

Ako ste poželjeli saznati nešto više o ovom popularnom piću, nastavite čitati jer vam u nastavku donosimo nekoliko zanimljivosti o Jägermeister koje možda niste znali: 

1. Jägermeister se sastoji od sveukupno 56 različitih biljaka, čiji su točni omjeri najstroža tajna.

2. Recept ovog popularnog pića nije se promijenio od njegova nastanka prije više od 80 godina.

3. U Jägermeisterovu poslovanju fokus je na tajnovitosti, primjer toga je proces proizvodnje. U pogodnu vlada tolika tajnovitost da se s platnenih vreća u kojima je uskladišten biljni materijal iz cijelog svijeta, uklonjene sve oznake te, a sastojci su označeni šiframa.

4. Nakon dugotrajnog procesa proizvodnje što se odnosi na maceraciju i filtraciju temelj Jägermeister pohranjuje se u 445 hrastovih bačvi gdje sazrijeva godinu dana kako bi razvio svoj poseban okus.

5. Ostavši dosljedan sebi i sposobnostima kreiranja novih trendova Jägermeister je bio prvi u povijesti marketinga koji je 1972. uveo koncept reklamiranja na nogometnim dresovima.

Iako moramo prihvatiti suživot s pandemijom ne bismo se trebali prestati zabavljati i uživati s nama dragim ljudima, ali u isto vrijeme paziti na zdravlje. Piće Jägermeister jedno je od rijetkih pića koje vam daje dašak blagodati ljekovitog bilja, a u isto vrijeme je tvorac odlične zabave u svakom društvu!

Stoga smo se potrudili dati vam prikladan poklon za ovo vrijeme koji možete podijeliti s društvom i naravno uživati! 

Giveaway 

Ako želite osvojiti bocu Jägermeistera i razveseliti društvo zaigrajte se s nama uz naš giveaway, dijelimo 3 boce što znači da imamo tri dobitnika, zaigrajte se s nama i možda baš vi osvojite ovo popularno piće.

Sve što trebate napraviti jest lajkati našu službenu Facebook stranicu, zato ako još niste učinite to sada i u komentaru označite s kime biste rado popili ovo piće i ne zaboravite javno sherati objavu! 

Igramo se do 28. 4. 2021. sretno svima.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *