Ozzy Osbourne se razvodi

Nakon 30 godina braka, par je odlučio odvojiti se. Kako trrde Britanski tabloidi, par je viđen čak i bez vjenčanog prstenja i kako se Ozzy i Sharon nisu vidjeli više od tri tjedna.

ozzy-sharonSharon i Ozzy Osbourne s najbližim prijateljima podijelili su vijest kako se razvode. Par je u braku 30 godina, a šuškanja o problemima u njihovoj vezi počela su kada je Ozzy prošli mjesec unajmio kuću i preselio sve svoje stvari iz njihovog zajedničkog doma. Nakon toga se nisu vidjeli.

- Stanuju na različitim adresama i ne provode vrijeme zajedno. Imali su mnogo prilika posljednjih mjesec dana da izglade nesporazume, ali oni su se odbili vidjeti. To je veoma tužno iako nije čudno da su teškoće na koje nailaze posljednjih nekoliko godina utjecale i na partnerski odnos – ispričao je blizak prijatelj para magazinu “The Sun”.

U zadnnjih 12 mjeseci, sinu, Jack Osbourne, je dijagnosticirana multipla skleroza, Kelly je imala napadaje, a sama Sharon je dva puta bila na masktektomiji.

Ipak , nakon svega što su njih dvoje prošli zajedno na neki način nije niti čudno da su pred rastavom. Negdje su se morale manifestirati frustracije nastale zadnjih godina. No, možemo reći da se iskreno nadamo da će rješiti svoje probleme i nastaviti živjeti zajedno.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *