Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Underwater photo Marathon 2014.

U organizaciji Ronilačkog kluba ”Roniti se mora” iz Zagreba uz medijsko pokroviteljstvo National Geographic Hrvatska i portala glamour.hr već drugu godinu za redom održava se natjecanje u podvodnoj fotografiji.

glava10

”Underwater photo marathon” natjecanje je namijenjeno zaljubljenicima podvodne fotografije koji u razdoblju od 15.1. do 1.3.2014. mogu prijaviti svoje fotografije, a izložba najboljih 70 fotografija, svečano proglašenje pobjednika  i dodjela vrijednih nagrada održat će se 15. ožujka 2014. u prostorima Foto kluba Zagreb, Ilica 29/III.

Natječaj je otvoren za sve fotografe, amatere i profesionalce iz zemlje i inozemstva,a natjecanje je podijeljeno u dvije kategorije fotoaparata - „DSLR“ i „kompakt“, te u 5 kategorija fotografija: ambijenta sa ili bez modela,fotografije ribe,makro fotografije, fotografije ljepote i živog svijeta rijeka, jezera i izvora čiji su glavni pokrovitelj Hrvatske vode, te fotografije olupina i špilja čiji je glavni pokrovitelj National Geographic Hrvatska.

Svrha natječaja je promocija i razvoj podvodne fotografije, a projekt se odvija u dvije faze. Prva faza je on line natjecanje i izložba najboljih 70 fotografija, a u drugoj fazi  fotografije će biti izložene diljem grada Zagreba i Hrvatske. Sredstva prikupljena prodajom nagrađenih slika bit će donirana  SOS Dječjem selu Hrvatska.

Pravila natječaja pročitajte na:

http://www.ronitisemora.hr/novosti/underwater_photo_marathon_2014

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *