Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ljetovanje za sve!

odmorGodišnji odmori, ljeto i vrućine, hvala Bogu nisu svima pomutili razum i ipak je nekolicina onih kojima je važno činiti dobro. Dobročinitelj iz Zadra ponudio je besplatno ljetovanje onima u potrebi.

Dobro je činiti dobro!

Naletili smo na oglas koji nas je oduševio. U moru ponuda ljetnih destinacija za nezobarvnim ljetovanjima cijene apartmana za četveročlanu obitelj su od 50 -120 eura po danu, a u hotelima od 70 eura do 350 eura po osobi.

U doba svjetske krize, kada teško zarađenu kunu tri puta prevrnemo prije nego kupimo osnovne stvari za preživljavanje, ljetovanje na našem Jadranu većini od nas čini se kao nemoguća misija.

Zahvaljujući ljudima dobrog srca sada na ljetovanje mogu i oni koji za to nemaju novaca.

Tako je jedan čovjek, koji želi ostati anoniman, svoju kućicu na moru velikodušno ustupio najugroženijoj populaciji.  Oglas koji se pojavio na 18-tu godišnjicu Oluje – dan koji Hrvatska slavi kao dan kraja Domovinskog rata, oduševio je mnoge i nadamo se, inspirirao druge da pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

„Od 1.9. poklanjam ljetovanje obitelji(ma) s više djece u bungalovu (5-6 osoba) u Sukošanu pokraj Zadra.
Bungalov je udaljen od mora oko 40m. Boravak je potpuno besplatan, a troškovi su samo prijevoz i hrana u vlastitoj režiji.
Molim da mi se jave isključivo obitelji koje si ne mogu priuštiti ljetovanje.“ Ovaj nas je oglas oduševio. Pokušali smo kontaktirati vlasnika, no nismo ga uspjeli dobiti za komentar na ovaj oglas.

Mel

Oglas u cijelosti pogledajte ovdje:

http://m.njuskalo.hr/poklanjam/poklanjam-ljetovanje-1.9-viseclanoj-obitelji-oglas-8816133

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *