Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Osvjestite svoju ženstvenost!

portret3Ljudi veliki dio svojih života provode u trpljenu. Provode vrijeme s osobama do kojih im nije stalo, troše život na situacije koje ne vole, neautentični su prema drugima, neiskreni prema sebi.

Cilj je osvjestiti svoje ključne životne potrebe i živjeti doista brigu i ljubav prema sebi. Ne možemo trvditi da znamo pružiti ljubav drugima, ako je nismo u stanju dati sebi.

Svoju ženstvenost žene najviše jačaju i razvijaju kroz podršku i pohvale. Najljepši je dar svakoj ženi kad uživa pažnju te izravnu, iskrenu i pomalo bestidnu pohvalu (svog) muškarca!

Za žene je bitno da sebe osvijeste, cijene i izraze kao čulna bića. Uživanje u vlastitom tijelu, dodiru, maženju, senzualnosti važan je dio cjelokupnog fizičkog, ali i psihičkog zdravlja žene. Držati čulnost kao prioritet i dopustiti sebi da oktrivate što vam pruža zadovoljstvo i užitak zapravo je dio odgovornosti i ljubavi prema sebi te izraz poštovanja prema vlastitom tijelu koji je prekrasan izraz života.

Žene vole muškarce koji donose i sprovode odluke. Tada se žena osjeća sigurno i može raditi ono što najviše voli a to je – prepustiti se. Zbrinuta je i zaštićena, prepušta se snazi pouzdanog muškarca kojem može vjerovati.

Muškarac bez rješenja ili bez stava s čestim odogovorom “ma kako god ti hoćeš, ma meni je svejedno, ti izaberi…” na dobrom je putu da vam postane samo dobar prijatelj i da vam ide na živce. Čim se polaritet smanjuje sukob i tenzije se povećavaju. Sa slabljenjem polariteta nestat će i privlačnosti, a onda i intime.

Lalite je seminar za žene, o ženama i svim onim pitanjima koja su im bitna. Iznikao je iz mog terapetuskog rada s klijenticama koje kao temeljne probleme imaju upravo ove na kojima govorimo na Laliti. Seminar je životan, poučan, praktičan i otvoren, ali nježan i nekompromitirajući za polaznice. O ženskim pitanjima govorimo kroz podršku, razumijevanje, suosjećanje, a cilj nam je osnaživanje, izgradnja stvarnog samopoudzanja i povećanje radosti, životnog zadovoljstva i ispunjena u svakodnevici.

Jedan dio seminara odvija se kroz razgovor i diskusiju, dok je drugi transformirajući, meditativan i rezerviran za procese otpuštanja, čišćenja i usvajanja promjene.

Teme s kojima se susrećemo su : odnos prema sebi, prema ženama općenito, prema djeci, majčinstvu, muško-ženski odnosi, odnos prema svome tijelu, izgledu. Razgovaramo o emocijama. Nastojimo otpustiti osjećaje srama, straha, krivnje, grijeha. Pričamo o seznuzalnosti, seksualnosti i intimi…družimo se, smijemo, a nerjetko i plačemo! što je isto ok. Ranjiva ne znači biti slaba. A uravnoteženost, mudrost, snaga, inteligencija, ženstvenost, senzualnost i nježnost samo su neka od obilježja – Lalite.

Početak – 2.9. u 19 h

Mjesto – hotel Westin, Zagreb. 2. kat

Trajanje – 4 srijede, navečer, od 19 do 22 h

Prijave na: sanja.tatalovic@gmail.com ili 091 73 888 41

Igra darivanja

Darujemo jednu čitateljicu Lalita seminarom. Sve što trebate napraviti ako želite osvojiti ovu nagradu je napisati nam u komentar ispod ovog teksta što je za vas ženstvenost. Na vama je samo da budete kreativni a mi ćemo odabrati najorginalniji odgovor i bogato vas nagraditi.

Igra darivanja traje do 01.09.2015.

Sretno svima!

One Response to Osvjestite svoju ženstvenost!

 1. Branka Perković Kolovoz 26, 2015 at 10:21 pm

  Ženstvenost je kad ujutro znaš da si voljena.
  Ženstvenost je kada netko ima potrebu reći da si mu najljepša.
  Ženstvenost je kad znaš da odašilješ ono nešto.
  Ženstvenost je davanje sebe u najboljem svjetlu.
  Ženstvenost je sjajiti pozitivnim stavom.
  Ženstvenost je osjećati se lijepo u kućnoj haljini, s krpom i kuhačom u ruci.
  Ženstvenost je hod u visokim potpeticama.
  Ženstvenost je znati osvojiti muškarca.
  Ženstvenost je znati istoga zadržati.
  Ženstvenost je obrambeni mehanizam žene.
  Ženstvenost je brinuti za sebe i voljeti sebe i nakon 10 godina braka s dvoje djece.
  Treba sve to znati, htjeti i biti najbolja. :)

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *