Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Retro doček Nove u Metropolis klubu!

Možda vam u životu baš i ne cvjeta cvijeće, ali na šarenom hippie retro cvjetnom dočeku možda i hoće jer će vasVratit 30 i 40 godina unatrag sa najvećim pop rock hitovima na ovim prostorima, u vrijeme kada je vladala ljubav, a novci nisu bili problem. Na zadnji dan po nekima tmurne 2016 koja je pobrala mnoge muzičke lagende  zakoračiti ćete u najotkačeniji tajmning na najveselijem i najšarenijem tulumu sa  upadom 60 kn uz bogate hladne plate, kolači te pićem dobrodošlice i pjenušcem u ponoć.

image004

Ove godine novozagrebački klub Metropolis odvesti će vas u ambijent cvijeća-da umjesto hladnih pahulja ćete ćete ući u bajkoviti hippie cvijetni iglazbeni ugođaj koji će se još dodatno zazeleniti i Novim Valom.

 Da dobro ste pročitali prva cvijetna Nova u hippie stilu čeka na sve koji su spremni vratiti se u najluđe godine-godine bez granica i godine ljubavi.

Za sve posjetitlje ovog posebnog tuluma cijelu noć rock domaće i strane hitove „peglati“ će band GABULA (rock, hitovi 80-tih i 90-tih) uz dva DJ Sish te DJ Škorc! Sa popularnim pop rock hitovima sve posjetitlje vratit će u vrijeme u kojemu se po mnogima puno bolje živjelo, vrijeme kada su domaći i strani bandovi punili stadione i dvorane, a mnogi od njih i su još i dan danas popularni.

Jer kako se kaže ono što je dobro cvjeta svake godine, pa će vas tako I ovaj naš šareni doček uvesti vesele u Novu 2017 godinu.

Uz live svirku banda, dva DJ-a, DJ Sish & DJ Škorc pobrinut će se da cijelu noć za vas bude prava urbana mjuza (novi val, ex yu rock, funky i ostale pop i rock uspješnice.

FB_IMG_1480966904868Kako je prošle godine bila velika navala I karte su planule tjedan dana prije Dočeka, ove godine požurite I raskrčite ove sive maglene puteve I krenite na zasigurno najšareniji I najveseliji I najpovoljnij Doček Nove 2017 u gradu, koji počinjeod 21 h.

Za cijenu prilagodljivu uvjetima u kojima živimo vjerovali ili ne za samo 60 kn uz odličan muzički program tu je i švedski stol (hladna jela- plate, kolači, razne salate) te piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć.

Ulaznice po cijeni od 60 kn možete kupiti u sustavu Eventim i na prodajnim mjestima ( Tisak, Tisak Media) te svakim danom u Metropolis klubu (šank 09:00h – 02:00h)

Više na ( info. & karte ) : 091 / 440 0302

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *