Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ninu Badrić na Celebrity After Work Partyju šarmirao Ćiro Blažević

61280981_2414989868565744_4715005395217678336_nSinoć je na Cvjetnom trgu (Zagreb), u kultnom kafiću “Gosti&Ona” u kojoj se okuplja zagrebačka krema društva,  održan prvi celebrity after work party u čast trenera svih trenera, živućoj legendi, Miroslava Ćire Blaževića.

Poznati hrvatski nogometni trener u svom je prepoznatljivom stilu prokomentirao svoju  bogatu domaću I međunarodnu  karijeru, te aktualna društvena zbivanja u sportu I oko njega, te se prisjetio svojih početaka I uspjeha koje svi pamtimo. U svom se obraćanju uzvanicima dotakao I legendarne utakmice  protiv francuske reprezentacije davne 1998.g.
Trener Blažević ispričao je I par anegdotama sa svojim tadašnjim nogometašima, svojom je pričom razveselio brojne goste, izmamio osmjehe  na lica uzvanika te je ostatak večeri proveden u ugodnom ozračju koje će se zasigurno dugo pamtiti.
Društvo su mu pravili poznata pjevačica Nina Badrić, pjevači Kristijan Rahimovski I Mladen Burnać, te poznata voditeljica Paola Valić Bekić, poznata missica Kristina Lumbar,  a ispred Grada Zagreba, čast treneru odao je I pročelnik za Sport I mlade g. Milan Pavelić.
Program je vodila organizatorica Celebrity After Work Partyja i urednica portala glam.hr Melita Hanžek.
Kako šećer dolazi na kraju, trener Blažević na poklon dobio tortu u obliku nogometnog stadiona I nogometne lopte, poklon  slastičarnice  Meli, poklon Zlatarnice Rodić i buket cvijeća kojeg je izradila Danijela Puklek. Uzvanike je dance hitovima zabavljao poznati zagrebački DJ Tom Black.

Celebrity after work party  prvi je u nizu susreta s poznatim osobama hrvatske društvene scene, te se nadamo da će ih uskoro biti mnogo više!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *