Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

IN magazin proslavio svoju petu obljetnicu

in_magazinTim najgledanijeg zabavnog magazina u Hrvatskoj obilježio je svoj peti rođendani! inMagazin je slavlje priredio ‘kod kuće’, u redakciji, i to baš kako i priliči najglamuroznijoj televizijskoj prijateljici – u društvu brojnih zvijezda koje su se rado odazvale velikom rođendanskom slavlju.

Timu inMagazina došle su čestitati brojne zvijezde: Tony Cetinski, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Vanda Winter, Tonči Huljić, Sementa Rajhard, Dražen Zečić, Jelena Veljača, Amar Bukvić, Dragan Despot, Doris Pinčić,  Jole, Danijela Martinović, Ivan Zak, Jasmin Stavros, Mate Bulić, Matija Vuica, Denis Dumančić, Kristijan Milaković, Ante Vukičević, Marino Baždarić, Mirko Novosel, Maja Šuput, Indira, Helena Šopar, Aleksandra Dojčinović, Jadranka Salečić, Katarina Pentek, Pero Kozomara, Nenad Korkut.

 

‘Jako sam uzbuđena što je iza nas već više od 1300 uspješnih emisija i što su gledatelji vjerno uz nas sve ove godine. S radošću nastavljamo dalje s jednakim entuzijazmom te s veseljem se prihvaćamo rada na novim zanimljivim prilozima, intrigantnim reportažama i dogovaranju velikih  intervjua koje ćete uskoro gledati u inMagazinu. Ponosna sam na svoj tim novinara koji vrijedno na dnevnoj bazi prikuplja aktualnosti iz svjetske i domaće showbizz scene, a posebno sam zahvalna i svim gledateljima i suradnicima što prepoznaju naš rad i profesionalnost sve ove godine.‘– povodom pete obljetnice izjavila je glavna urednica inMagazina Ivana Mandić.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *