Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nina Badrić, Gibonni te Bajaga i Instruktori dolaze u Gupčev kraj

image003Na lokaciji kod baroknog dvorca Oršić i Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici, održati će se nova, ove godine, posebnija sezona glazbeno – scenskog festivala „Ljeto u dvorcu Oršić 2024.“ koji sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko zagorske županije u ljetnoj sezoni. Kako dvorac Oršić kreće u određenu sanaciju i modernizaciju stalnog postava, jedan dio programa seli se na jedinstvenu lokaciju kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu. Pošto se radi o prostoru koji može primiti veći broj posjetitelja, u Gupčev kraj dolaze vrhunski izvođači koji nisu dugo ili uopće bili u našoj Županiji. Festival će se održati od 28.6.2024. do 13.7.2024. u 7 programskih večeri.

Festival se održava već 19 godina zaredom. Od tada do danas, na njemu je održano preko 150 glazbenih i kulturnih večeri. Festival je postao jednim od simbola Gupčevog kraja koji je stvorio svoju vjernu publiku kroz dugi niz godina održavanja. Posebno što privlači posjetitelje i turiste u Gupčev kraj je spoj kupanja i dobre ljetne zabave na zagorskoj zelenoj rivijeri Termi Jezerčica, izleti u prekrasnu prirodu, obilazak dvoraca, mnogobrojnih spomenika, kulturne baštine uz izvrsne gastro delicije koje nude lokalni tradicijski restorani i domaći OPG-ovi. Kada se taj doživljaj u ljetnim večerima zaokruži sa odličnim koncertima u prekrasnom ambijentu dvorca Oršić i Spomenika Seljačkoj Buni i Matiji Gupcu, možemo reći da je Gupčev kraj, idealna lokacija za vikend  izlete, koja će vam pružiti i odmor, kupanje i velika glazbena imena.

image002Organizator ovog festivala je TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica (Gupčev kraj) u suorganizaciji sa Muzejima hrvatskog zagorja – Muzej seljačkih buna.

Nina Badrić otvara novu sezonu glazbeno – scenskog festivala Ljeto u dvorcu Oršić.
Dvorac Oršić će ponovno glazbeno zasjati jer 28. lipnja 2024. u 21.00 sat, očekuje vas nezaboravan koncert talentirane pjevačice Nine Badrić. Očekuje vas večer ispunjena emocijama, izvanrednim glazbenim izvedbama i nevjerojatnom atmosferom.
Nina Badrić, karizmatična glazbenica, priprema poseban repertoar koji će oduševiti sve ljubitelje glazbe. Njezina snažna interpretacija i autentičnost na pozornici obećavaju nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Nedavno je objavila duet s Petrom Grašom – pjesmu „Nemoj”, koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma.

Ulaznice su dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (10,00 eura) te na prodajnim mjestima:
- Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati)
- Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica – prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati)
- Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati)

te na dan koncerta (UKOLIKO ĆE BITI DOSTUPNIH ULAZNICA JER JE NJIHOV BROJ OGRANIČEN), sat vremena prije, po cijeni od 15,00 eura.

Osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju i uživajte u izvanrednom koncertnom iskustvu. Nemojte propustiti priliku biti dio večeri koja će ostati urezana u sjećanjima.
Pridružite nam se 28. lipnja 2024. u atriju Dvorca Oršić (Samci 64, Gornja Stubica) i doživite glazbenu čaroliju u čarobnoj noći s Ninom Badrić!
Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

KUPI ULAZNICE PO CIJENI OD 10,00 EURA NA:

FACEBOOK DOGAĐAJ:
https://www.facebook.com/events/454611080363541?active_tab=about

29. 6. i 30. 6. (subota i nedjelja) – atrij dvorca Oršić
MEĐUNARODNI FESTIVAL TAMBURICE I FOLKLORA U GORNJOJ STUBICI  u organizaciji KUD-a Matija Gubec Gornja Stubica i Općine Gornja Stubica
29.6. (subota)   10:00 sati – 16. Likovna kolonija Gornja Stubica
29.6. (subota)   20:00 sati – 15. Međunarodni folklorni festival
30.6. (nedjelja)  19:00 sati – 20. Tamburaška večer
Ulaz slobodan

5.7. (petak)  21:00 – Spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu
KONCERT – GIBONNI (prije i poslije koncerta DJ)
Cijena ulaznice (samo ENTRIO) 20,00 eura

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *