Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Intiman koncert Tereze Kesovije

18Gala večera od čak osam slijedova gastro delicija i intiman koncert legendarne glazbene dive Tereze Kesovije na otvorenju restorana Komin u Zagrebu sinoć je bio događaj za koji se danima tražila ulaznica ili pozivnica. Po uzoru na gala večere koje se često priređuju u veleposlanstvima i rezidencijama diljem svijeta, popularna pjevačica ugostila je brojne prijatelje i ljubitelje autohtone kuhinje dalmatinske Zagore.

- Ova večer bila mi je pravi užitak. Baš je šteta što se ovakve gala večere u intimnom prostoru kod nas ne održavaju češće kao što to rade mnoge zvijezde vani; osjećaj s publikom je neponovljiv. Taj dašak Dalmacije, otvoreni plamen u kominu u hladnoj zimskoj večeri, dragi ljudi oko tebe i ti njihovi radosni pogledi, to je doista neprocjenjivo iskustvo, istaknula je dirnuta Tereza Kesovija nakon nastupa.

U emotivnoj glazbenoj večeri prepunoj gastro poslastica originalne domaće kuhinje iz dalmatinske Zagore uživali su brojni uglednici iz javnog života metropole – prvak drame zagrebačkog HNK Goran Grgić, pjevač Željko Bebek sa suprugom Ružicom, skladatelj Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom, pjevačica i tv voditeljica In Magazina Renata Končić Minea,  tv voditeljica Karmela Vukov Colić, pjevačica Paula Jusić i njezin suprug , skladatelj Đelo, mnogi suci, odvjetnici i pripadnici diplomatskog zbora akreditiranog u Zagrebu, a divu večeri posebno je obradovao dolazak njezinog sina Alana direktno iz Francuske.

Restoran Komin smjestio se u novom gastro kutku metropole, na staroj Samoborskoj cesti  u susjedstvu mnogih drugih poznatih restorana, a svojim posjetiteljima pripremili su rijetko kušane i originalne domaće delikatese iz Dalmacije po sačuvanim receptima naših dida i baka.

 Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *