Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Modna revija UMAHa kao u dobra stara vremena

Modna revijaTOTAL LOOK -Sajam dani ljepote i fitnesa-UMAH  (2)UMAH -Udruženje manekena Hrvatske i Zagrebački velesajam su nakon nekoliko godina pauze, ponovno pokrenuli modne revije u sklopu sajma te time razveselili mnogobrojne  poklonike mode.

Na Zagrebačkom velesajmu, u okviru sajma „ Dana ljepote i fitnesa“, UMAH   je ponovno modnom revijom „TOTAL LOOK“ privukao mnogobrojnu publiku, ljubitelje mode i ljepote i napunio Kongresnu dvoranu Zagrebačkog velesajma.

Manekeni UMAHa su u modnim izlazima predstavili i prikazali ženske i muške kolekcije koje su nosive u svakodnevnom životu ali i u posebnim prilikama. Predstavili su kolekcije  priznatih dizajnera i modnih kuća: Kotka – Krapina, Axa Moda -Zagreb, Martina Felja – Zagreb, Greta Gudelj – Zagreb, Galić Design – Split, Art Dizajn – Krapina, Marla – Zagreb, For Ladies Handmade – Zagreb, Modna sova – Zagreb, Dora – Zagreb i La Marye – Zagreb.

Uz poneke spektakularne kreacije, za ljubitelje avangardnije mode, ovom revijom dizajneri su prikazali i nosive, lijepe, moderne i kvalitetne modele, koji će sigurno naći svoje mjesto u svakodnevici, dnevnim i večernjim stylinzima ali i svečanim trenucima.

U večeri ljepote i mode na Zagrebačkom velesajmu,  UMAH je ponovno pokazao da je na dobrom putu da ponovno vrati svoj stari sjaj, koji je nosio godinama.

Uživajte u foto galeriji:

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *