Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Misice u studentskim klupama

18.-Ivana-MišuraIvana Mišura Miss Universe Hrvatske 2014., posjetila je sa Sarom Savnik, Miss Universe Slovenije 2013., Zagrebačku školu ekonomije i managementa. Atraktivne missice će ubrzo iskoristiri svoju glavnu nagradu na izboru i ponovno sjesti u studentsku klupu. Na fakultetu ih je dočekao dekan, dr. Đuro Njavro sa svojim timom suradnika te pobliže objasnio što ih očekuje i kakve im se mogućnosti pružaju studijem na ovom prestižnom fakultetu .

fotografija 1Budući da su obje missice apsolventice na svojim fakultetima, Ivana studira ekonomiju u Zagrebu, a Sara Visoku školu za dizajn u Ljubljani, obje će na ZŠEM-u upisati MBA poslijediplomski studij.

Za Ivanu, koja već studira ekonomiju, MBA studij na ZŠEM-u otvara mnoge nove mogućnosti, između ostaloga i studij van Hrvatske, na preko 100 fakulteta u cijelome svijetu, što će joj omogućiti da uz novo znanje stekne i mnoga nova poznanstva, uvijek dobrodošla u poslovnom svijetu, a za Saru ovo će biti mogućnost da stekne nova znanja i na području managementa i marketinga, budući da po završetku studija dizajna namjerava osnovati svoju tvrtku.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *