Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dođite na rođendan Hemingway lounge bara

HNK u subotu 31. svibnja slavi svoj 9. rođendan uz otvorenu ljetnu terasu i tradicionalan crveni tepih.

9godisnjica_FACE

Kako brojka “9″ po numerologiji između ostalog predstavlja kreativnost, Hemingway HNK će Vam i predstavit zanimljiv program u kojega je baš uložena velika doza kreativnosti. Očekujte neočekivano.

Smješten u srcu grada Zagreba, s čije terase se pruža prekrasan pogled na Hrvatsko Narodno Kazalište, Hemingway lounge bar se ubraja u sam vrh ugostiteljske ponude grada. Iznutra je to moderno dizajniran prostor, čiji ugodan i topao ambijent čini i moderan namještaj, dok mu u večernjim satima samo osvijetljenje daje još jedan dodatan romantičan štih.

Zanimljivost vezana uz njegovu terasu je ta što je, budući da ju sa zapada ne zaklanja ikakva zgrada, najdulje osunčana od svih u centru grada…

Prema tradiciji, Hemingway HNK će i ove godine imati svečanu proslavu svog rođendana uz crveni tepih, a za zabavu svih prisutnih pobrinut će se i DJ Karlo.

Očekuje vas sjajna večer, velik broj gostiju, a pogotovo ljepotica koje mame poglede prolaznika na ovoj prometnoj lokaciji.

Prošećite i Vi u subotu 31. svibnja crvenim tepihom na terasi “malog” Hemingwaya i proslavite njegov 9. rođendan. Kako tradicija nalaže, zabava će potrajati do kasno u noć…

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *