Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mala škola sunčanja uz Avon

Kako se zaštititi od sunca? Je li potrebno uvijek koristiti isti zaštitni faktor ( npr 30 ili 50) ili se tijekom jednog prosječnog dogišnjeg odmora mogu koristiti dva proizvoda jače i slabije zaštite? Odgovor na ovo pitanje dale su dvije Avon dame Mirjana Škrtić zone menager i Draženka Glumac sales liderica koje su na Žitnoj lađi održale mini predavanje na temu zaštite kože od sunca. Naime, svaku ženu koja je bila na Womens days by modniALMAnah eventu, a koja se ukrcala na Žitnu lađu naučile su kako se zaštiti od sunca, ali i odabrati najbolji Avon proizvod za ovo ljeto.

Evo što morate znati:

Svi Avon proizvodi za zaštitu od sunca usporavaju proces fotostarenja kože, pomažu spriječiti pigmentaciju i dehidraciju kože. Dolaze u pakiranjima idealnim za potrošiti u jednoj sezoni kupanja i sunčanja pa kad ih otvorite nastojte ih potrošiti. Jer, tijekom stajanja filteri oksidiraju i gube zaštitna svojstva.

Kako započeti sunčanje?

”Uvijek počnite s visokim zaštitnim faktorom pa ga postepeno smanjujte kako bi se vaša koža što bolje privukla na sunce” – rekla je Mirjana i dodala. ”Koža koja nije pod stresom i koju ne bombardiramo velikim razlikama između sunca i hladnije vode, sunčanja i klimatiziranih prostora je podatnija za dugoročno tamnjenje, zato ja uvijek savjetujem naše mlijeko sa zaštitnim faktorom 30 i 15 u kombinaciji. Kad se tako zaštitite boja će biti postojanija i teže će se ‘isprati’ s kože.
Koliko vam crveni koža? Čak i ako je dobro zaštitite ona može biti iritirana i crvena. Koža to pamti, a vi zapamtite da je nakon kupanja itekako važna njega kože specijaliziranim Avon proizvodima nakon sunčanja. Oni će umiriti kožu, dubinski je hidratizirati i pomoći joj da i sutra uhvati koju zraku sunca.

Što vam je draže- krema, sprej, ulje ili losion?

Odgovor daje koža! Ulje je idealno za one koje lako tamne i koje dnevno kupanje završavaju na beach partyu. Losion i krema su idealni za suhu i iritiranu kožu jer je i dubinski hrane, a sprej za one koje ne vole trag na rukama i koži prilikom nanošenja proizvoda.
Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr

Foto: Nikola Zoko

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *