Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najjljepši holivudski par se rastao!

Popularni holivudski par Jenna Dewan i Channing Tatum prije nekoliko su sati putem Instagrama s javnošću podijelili vijest da se rastaju.

channing_tatum_i _jenn_dewan

“Hej, društvo! Dakle… Voljeli bismo nešto podijeliti s vama, iako je čudno da to dijelimo sa svima, no to je dio života za kakav smo se odlučili i za koji smo jako zahvalni. Želimo s vama podijeliti istinu. Odlučili smo se rastati kao par. Ludo smo se zaljubili prije puno godina i imali smo čarobno putovanje zajedno. Apsolutno ništa nije se promijenilo oko toga koliko volimo jedno drugo, no ljubav je lijepa avantura koja nas sada razdvaja. Nema nikakvih tajni i skandala oko naše odluke – samo dva najbolja prijatelja koja su shvatila da se trebaju razdvojiti. Mi smo i dalje obitelj te posvećeni roditelji kćerkice Everly. Ništa nećemo komentirati više od ovoga i zahvaljujemo svima na poštivanju naše privatnosti”, stoji u zajedničkoj izjavi.

insta

Jedan od najsekspilnijih holivudskih parova, koji se činio zaljubljen kao i prvog dana kada su se upoznali na setu filma ‘Step Up’ 2006. godine, tako je rastužio brojne svoje obožavatelje.No, kako su svoju privatnost uspješno držali dalje od paparazza i medija, vjerujemo da će i svoj razvod okončati na dostojanstven i miran način.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *