Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Maksim Mrvica započinje svoju hrvatsku turneju u Vinkuranu

Maksim Mrvica2Maksim Mrvica svoju hrvatsku mini turneju započinje 28. lipnja otvaranjem mistične pozornice Rocks&Stars @ Cave Romane festivala u istarskom Vinkuranu na Medulinskoj rivijeri.

Ovaj izniman glazbenik koji je od svoje devete znao da će biti pijanist oduševljenoj će publici predstaviti i svoj novi album New Silk Road, klasičnijeg zvuka, gdje na svoj jedinstven način po prvi put interpretira i mainstream glazbu. Primjerice, Maksimova interpretacija All of me od Johna Legenda koja je ionako nabijena emocijama pod prstima ovog iznimnog virtuoza inspirirat će publiku da zaroni još dublje, u neograničen ocean emocija i nježnosti. Iznimno glazbeno umijeće ovog svjetski priznatog pijaniste oplemenit će i ljepota i monumentalnost festivalske pozornice koja je smještena u starom rimskom kamenolomu u istarskom Vinkuranu na Medulinskoj rivijeri.

Veličanstven glazbeni spektakl posebno će uveličati i humana nota jer je organizator festivala u suradnji s partnerima osigurao inkubator za najmlađe kojeg će donirati Općoj bolnici.

Uz Maksima festivalska pozornica Rocks&Stars @ Cave Romane ugostiti će ovo ljeto ponajbolje umjetnike iz svijeta glazbe, kulture i zabave pa publiku nakon Maksima očekuje Ivan Šarić, Darko Rundek, Stefan Milenković, gudački kvartet Bond, Ricchi e Poveri, Stojan Matavulj i dr. Posebna poslastica festivala bit će istinska otkrića izraelskih izvođača koji će svoju zemlju predstaviti jedinstvenim nastupima mentaliste Roya Yozevitcha, bogatom izložbom fotografija Gilarda Benarija, iznimno popularnim bandom Acollective te nesvakidašnjim izvedbom klezmer glazbe duo Ozonea. Cijeli program nalazi se na www.caveromane.com

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *