Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kozmo lice s naslovnice

A4KOZMO treću godinu zaredom poziva djevojke da ostvare mladenačke snove i postanu KOZMO lice s naslovnice za 2014. godinu. Atraktivan natječaj drogerije KOZMO pobjednici osigurava modno snimanje pred objektivom najboljeg hrvatskog modnog fotografa Gorana Matijašeca, prekrasnu haljinu modnog dizajnera Juraja Zigmana, naslovnicu kataloga Beauty by KOZMO za mjesec lipanj, KOZMO proizvode Beauty UK, Depend i Organix.

Žiri je sastavljen od modne agentice Tihane Harapin Zalepugin, modnog dizajnera Juraja Zigmana i predstavnika drogerije KOZMO Ivana Tručinova koji će izabrati pobjednicu kojoj su otvorena vrata hrvatske modne scene. Podsjetimo, prošlogodišnje KOZMO lice Sabina Čavlović ostvarila je uspješnu suradnju s Kozmo drogerijama, a ona se nastavlja i dalje.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je prijaviti se na Facebook stranicu drogerije KOZMO te postaviti svoju fotografiju koja prikazuje lice i/ili profil u prvom planu. 20 fotografija s najvećim brojem glasova ulaze u uži krug nagradnog natječaja te u žiriranje za izbor najboljih.

Prijavite se na goo.gl/Zd04Ou.

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *