Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Burne dvadesete i Great Gatsby na La Femme festivalu

Vratite se na početak 20. stoljeća i partijajte u stilu Gatsbyja u društvu najboljih prijateljica!

LA-FEMME-GATSBY-PARTY-1800-FINPočetak 20. stoljeća označio je dolazak novog doba u mnogo čemu. Bilo da se radilo o novim tehnologijama, medijima, ekonomiji ili samom stilu života – dvadesete su bile posebne. Bilo je to vrijeme velikih kontrasta, vrijeme patriotizma, buđenja ženske svijesti o vlastitim pravima, prohibicije i najluđih partija. Upravo iz tog vremena, vremena zabrane konzumiranja alkohola u SAD-u, dolazi i  Veliki Gatsby – simbol rastrošnosti, bogatstva i hedonizma u punom smislu riječi. Lik Velikog Gatsbyja te cijela era Burnih dvadesetih ostavili su takav trag u povijesti da su i u današnje vrijeme još uvijek među najomiljenijim temama brojnih partija po cijelom svijetu.

Postoji li bolji način kako zaokružiti La Femme? U velikom stilu, naravno! Upravo zato zadnji party La Femme festivala, koji će se održati u subotu 12. travnja u Nocturno Wine and Cocktail Baru u hotelu Lacroma, nosi naziv „The roaring 20s – it’s Gatsby time“! . Pozovite frendice, nabacite šljokice, perlice, haljine s resicama, bisere, satenske rukavice i vratite se stotinu godina unatrag uz zvuke electro swinga i popularnih klupskih hitova. A očekuje vas i poseban show program: uz profesionalne plesače, održat će se i dva posebna show nastupa – burleska i street style na kojima će instruktori Birgit Untermair iz Austrije i Ozy Shyne iz Haitija u društvu polaznica otplesati koreografiju sa svojih satova.

La Femme festival, koji se ove godine održava prvi put, pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com ili na stranicama službene partner agencije Atlas (http://www.atlas.hr/posebna-ponuda/la-femme-2014.htm).

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *