Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sapunica oko Severininog pornića

Ne kužim svu tu famu oko Sevkinog pornića. Opet.

severina_

Zamisli ti, Sevkinom je bivšem frajeru proradio moral?!  Ne kužim, kako mu nije proradio dok joj je radio dijete?

On se sada pita kako će njihovom zajedničkom sinu objasniti mamin pornić. Zaista mislim da to nije jedini problem s kojim se taj lik mora suočiti. I stvarno mislim da lik ima ogroman problem, skoro kao i minus na računu radnica TDR-a. Kako li samo noćima spava?

Pun mi je kufer više tih maloumnih moralnih vertikala i po čemu je on to vjerodostojan ikome išta objašnjavati?

Da izgledam kao Severina vjerojatno bih i ja snimila, ne jedan, nego sedam pornića. Svaki za po jedan smrtni grijeh!

Licemjernog li društva! Sigurna sam da svatko od vas poznaje barem jednu ženu koja je bila s oženjenim muškarcem ili koja je barem jednom bila na abortusu i sad živi život svetice Marije i nikom ništa! I nitko se ne pita kako će djetetu te žene objasniti kakva mu je to vrhunska dama bila mater. Nikoga nije ni briga!

Ali ne i naše dušobrižnike koji vrlo vjerojatno jedva imaju završena tri razreda srednje škole, kukaju kako nemaju što za jest i vode brigu oko Severininog pornića. Opet! Baš kao i prije par godina. Napredovali nismo. Više su evoluirale žabe u obližnjem potoku nego prosječni zatucani `rvaci puk.

Kad smo već kod djece…

Mene više muči objašnjenje sutkinje oko visine alimentacije koja je izjavila da: „djeca poznatih osoba trebaju imati veću alimentaciju, jer ta djeca više troše”. Na što točno ta djeca više troše? Seru u zlatne pelene i piju mlijeko od zlatne krave?!

Hrvatski način razmišljanja jednostavnom logikom nalaže da bi sve samohrane majke zapravo trebale snimiti pornić s oženjenim frajerom jer će nam tada sud dodijeliti alimentaciju od 15 000 kn mjesečno jer smo mi eto sad poznate osobe.

Logično ko i prosječni `rvacki mozak.

Kako će Milan objasniti svom sinu mamin pornić uopće me ne zanima, mene više zanima zašto još uvijek nije “sjela” ovrha na 8 godina ne isplaćenih alimentacija mojem djetetu. Ako je zbog pornića, snimiti ću ga odmah sada!

I za kraj, poruka svim Milanima ovog svijeta:

Melita

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *